<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-2 04:51 PM:
   德國   ×1.001 @$9990.1
波膽:主 其他 ×1.40   @$7143
計唔計依個好?
麻煩kakei幫個新post諗個好d o既標題
想問compare出面odds又點?
高/低過佢地代表d乜?
Originally posted by feuosma at 2007-6-15 07:35 PM:

我大概估到你想問mud......不過你可唔可以講清楚d???費事答錯.....
我依家未得住.....我一陣會比一個詳細既答案比你.......
"馬會定勝@2.20係比歐洲平均@2.30為低"
wht means?
有野問呀...睇倒d得意野
天鵝o個場...
主隊單雙單雙單單雙雙
客隊雙雙雙雙雙雙雙雙

你點睇? 我睇好單
(因為對賽多數開單)
Originally posted by feuosma at 2007-6-15 11:57 PM:

話你知...我買左波3年...從未買過單雙......
不過大家既然覺得我係明燈......咁我就同大家講.....單!!!!!!!
我冇當過你係燈架
一係中一係唔中o既姐, 分分鐘輸10場細嬴一場大就已經番身
我反而好少估和, 局限住一個結果, 估得和就寧願估比數or雙
feu兄...
做緊一個實驗, 信唔信都好, 你可以少注試下
聽日1,6場會開大 (暫時睇完1-7場計出黎o既)
Originally posted by feuosma at 2007-6-16 12:45 AM:

車.....日聯不嬲開大多....有咩咁出奇先????
7場揀兩場, 就係因為另外5場有機會唔係 (你知日職成日爆架啦)
依兩個真係重心嘛
另外某幾場你鍾意估細都仲得
Originally posted by feuosma at 2007-6-16 12:53 AM:

我明你思路....特別6場真係好有機會......
你咁樣諗法.....美國係咪都會開細?????
要玩都唔玩依d啦
o係度估下就得
us sure win囉, 依排嬴盤嬴得太勁, 少玩一場好過
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-16 12:49 AM:

7場揀兩場, 就係因為另外5場有機會唔係 (你知日職成日爆架啦)
依兩個真係重心嘛
另外某幾場你鍾意估細都仲得
1,6,9,14,17,18
暫時中左一場
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。