<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 恆指升定跌, 等我老點你 !
返回列表 回復 發帖
好L嘢, 居然開呢個post
一L定支持啦
話時話, 仲有乜TIPS先
Originally posted by d228216 at 2007-4-30 12:10 PM:

**** Hidden message by originally poster *****

[ Last edited by d228216 on 2007-4-30 at 12:21 PM ]
話時話, 記住睇埋大市方向呀
Originally posted by irisG at 2007-5-3 12:53 PM:
兩位估神
咪玩野喎

上星期話創新高
我去追貨
中招

今個星期又話會跌
我去沽空
又中招

輸到爆廠喇
話到明"等我老點你", 你梗中招啦
Originally posted by d228216 at 2007-10-12 01:55 AM:

大皇b
估神大皇d
Originally posted by d228216 at 2007-10-23 01:54 AM:

30000過後大家仍然健在, 恭喜
等我老點你------>美股低位反彈......冇得估, 開市再試30000.....坐得穩又睇多1000點!!
快la快la
估神d 好嘢
Originally posted by d228216 at 2007-10-25 09:04 PM:
....照今日睇走勢...聽日可企穩30000, 直指31000
估神好嘢
Originally posted by d228216 at 2007-10-30 11:19 AM:

事實歸事實, 我只係按市况評論, 唔理得膠人泔多...
--------------------------------------------------------------------
匯豐控股 151.90 151.80/151.90  ↑2.00  ↑1.33%
估神, 下午市況點
Originally posted by d228216 at 2007-10-30 01:46 PM:

持平居多...但小心部份不良富豪進行抽水行動. 地產股生人匆近. 留意公用股.
估神即係估神, 分析獨到
Originally posted by d228216 at 2007-10-31 11:23 AM:
HSBC $152 前沽壓大, 要整固一排...後市睇高一線.
不良富豪進行抽水行動已擴散, 小心傳统藍壽有動作.
估神即係估神, 分析又係咁獨到
Originally posted by d228216 at 2007-11-5 05:15 PM:

30000支持得一句鐘......穿埋29000...玩大咗..
咁你仲唔去收拾殘局
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 恆指升定跌, 等我老點你 !

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。