<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 恆指升定跌, 等我老點你 !
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-4-24 13:06:

最緊要正字! 我係估神, 並唔係股神.....因為我淨係估, 冇$$買, 冇股所以唔係股神
d 佬你係"沽神",唔係估神~
點得咁精彩,一定支持啦~

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽
Originally posted by d228216 at 2007-4-25 22:31:
2007-04-25 22:53 天陰

杜指新高, ...
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽
Originally posted by d228216 at 2007-10-9 00:16:

單日又轉向....
等我老點你------>凶多吉小....希望守得到27000
估神dd~~~~
Originally posted by d228216 at 2007-10-12 01:48:
星期五+新高....
等我老點你------>美股又可能創新高......冇得估, 開市直上30000.....大家執生!!! 小心屎忽!!
估神dd 好很嘢~~~~
Originally posted by belibala at 2007-10-24 00:09:

快la快la
估神d 好嘢
快d 大火谷行佢啦~~~
Originally posted by d228216 at 2007-10-24 13:03:

去唔到30000, 29997止步
估神快d 作法啦~~~
Originally posted by d228216 at 2007-10-24 13:14:

作法~~~~~~

boy佬XXX....boy佬XXX....boy佬XXX....boy佬XXX....boy佬XXX....boy佬XXX....boy佬XXX....boy佬XXX....boy佬XXX....boy佬XXX....boy佬XXX....boy佬XXX....boy佬XXX....
又係我? 我係雞公咩~~~
Originally posted by d228216 at 2007-10-26 12:04:

今日既動力好強31000好快到...留意本地傳统舊藍籌..
我愛估神呀~~~
Originally posted by d228216 at 2007-10-26 22:34:
美息必減, 地產商業股向上, 能源運輸發力, 電信股接力, 星期一可見31666...
估神話點就點啦~~~~
Originally posted by d228216 at 2007-10-30 13:46:

持平居多...但小心部份不良富豪進行抽水行動. 地產股生人匆近. 留意公用股.
不良富豪............
呢個物係咯~
http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=5598
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 恆指升定跌, 等我老點你 !

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。