<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘仔暑假後色文路向該如何???
返回列表 回復 發帖

甘仔暑假後色文路向該如何???

甘仔在暑假會出七篇 :
異色集--長平淫娃
異色集--肉肉的小肥雞
壓迫實錄--非洲歷奇
壓迫實錄--伊國戰紀
情趣風味--與母女同床
情趣風味--德國啤酒妹
情趣風味--法國熟女政客‧羅雅爾

但之後呢???
暑假後到北京奧運 , 九個月間
我大概寫不到兩三篇~~
可能到奧運時 , 自然會現一些女體育明星吧
另外 , 有可能寫一d女星~~

也可能有韓台代表 , 而且重咸味~~
仍在考慮之中~~

[ Last edited by 我愛章小慧 on 2007-4-24 at 11:43 PM ]
或者可以試下好似某外國公司

出 搞乜鬼 系列...(汗

搞乜鬼仆野大聯盟=.=?
Originally posted by pkbrian at 2007-4-24 11:20 PM:
或者可以試下好似某外國公司

出 搞乜鬼 系列...(汗

搞乜鬼仆野大聯盟=.=?
勁仆祖國美女大聯盟
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-24 11:41 PM:

勁仆祖國美女大聯盟
台妺抱抱團

[ Last edited by playbr2 on 2007-4-25 at 12:59 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2007-4-25 12:57 AM:

台妺抱抱團[/...
中國先有抱抱團 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-25 12:59 AM:

中國先有抱抱團 ...
抱抱團登陸台灣.......應招美女包括:林熙蕾 , 孫燕姿 , 賈靜雯 , 林志玲 , 王怡仁 , 廖雋嘉 , 徐若瑄 , 郭家頤 , 安以軒.....

[ Last edited by playbr2 on 2007-4-25 at 01:10 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2007-4-25 01:09 AM:

抱抱團登陸台灣.......應招...
孫燕姿 ... 星州國寶
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-25 01:11 AM:

孫燕姿 ... 星州國寶
郭家頤夠係香港架啦~~~ 但e加o係在台發展嘛 , 梗係歸入台灣抱抱團啦
Originally posted by playbr2 at 2007-4-25 01:50 AM:

郭家頤夠係香港架啦~~~ 但e加o係在台發展嘛 , 梗係歸入台灣抱抱團啦
咁駛乜去咁遠???
就地香港抱抱團算拉~~

妖~~~~ 成日一係就問出邊種色文好、一係就問人色文路向該如何,好似驚死無人知你作文咁~~~
好心你咪鬼搞埋哂d 嘢咁個人崇拜 feel 啦,好厭呀~~~

你係有heart 作文就一定有人支持,咪寫埋d 核突變態嘢就 ok 啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘仔暑假後色文路向該如何???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。