<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘仔暑假後色文路向該如何???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-25 11:24:

佢就20歲拉喎~~
(真係由細睇到佢大 , 佢越大就越想咸濕佢 ... )
正一金魚佬~~
以後叫你"魚佬甘"~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-25 11:20 AM:

不過佢寫文根英好過寫「肉旽旽」丫.........

(你睇吓我對甘生既希望已經剩吓「唔寫肥婆就得喇」既地步了.......)
一次咁多拉 , 寫完我就安心架拉~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-25 11:26 AM:

正一金魚佬~~
以後叫你"魚佬甘"~~
"金魚佬"係一名註冊網友
當時我地並稱"政區雙金/甘"~~

無辦法拉 , 鬼佢咁可愛咩
仲有"國民妹妹"既稱號 , 好難忍呀~~
(韓國童星就是比日本童星純)
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-25 11:31:

"金魚佬"係一名註冊網友
當時我地並稱"政區雙金/甘"~~

無辦法拉 , 鬼佢咁可愛咩
仲有"國民妹妹"既稱號 , 好難忍呀~~
(韓國童星就是比日本童星純)
我知呀~ 所以物叫你"魚佬甘"咯~~

你因住變左戀童癖添呀~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-25 11:41 AM:

我知呀~ 所以物叫你"魚佬甘"咯~~

你因住變左戀童癖添呀~~~
都話我戒左幼齒咯~~
但e排對童星出身的女星有興趣
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-25 11:50 AM:

都話我戒左幼齒咯~~
但e排對童星出身的女星有興趣
其實....
對佢地有興趣的...

不只你一個....
Originally posted by BOYDWAN at 25-4-2007 11:24:

唉...........甘生對人類生態果然極具破壞力.........
真係人間慘劇.............
佢年中都唔知令到幾多青春少男由直變攣呀.........
殺傷力拍得住釙210~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 25-4-2007 11:27:

一次咁多拉 , 寫完我就安心架拉~~
一次寫肥婆!!!????
Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-25 02:49 PM:

佢年中都唔知令到幾多青春少男由直變攣呀.........
殺傷力拍得住釙210~~
放心拉 , 佢地變左攣之後 , 我都會寫d人妖色文比佢地架~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-25 02:52 PM:

一次寫肥婆!!!????
係寫一次肥妹~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘仔暑假後色文路向該如何???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。