<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹之朋友個妹
返回列表 回復 發帖
Originally posted by loklok117 at 2007-5-3 09:02 PM:# t0 U( v6 Z4 U

) M$ W& `+ F- Q5 |' E+ z) e9 ^4 |$ B: H, K: ~" Q" B' Y
佢地定格睇美少女變身時有冇走光
7 U. _7 F  {* l/ q  b8 D見到d野好似發現新大陸咁...

- n* M3 h9 G; v; [" @# jhahahahahahaha......+笑到流眼淚' _* X' Y! @; l
我小學成日都係咁做ka
' I+ b3 A4 p5 H) q, }* }( r5 R6 Y

' G' U! R) E/ i; ?' H: k0 q0 I都話你成30歲人架啦小學睇美少女變身走光......... 我中學先睇
你同佢話我鐘意你所以先無女朋友=.=
Originally posted by playbr2 at 2007-5-3 22:49:0 ?0 j: x- ?) u( p7 S% T# q

8 j3 C  b! A5 z5 D# S
5 h: Z% n+ u2 H! z" R都話你成30歲人架啦小學睇美少女變身走光......... 我中學先睇
/ i2 D0 [9 s6 n  P: H, n4 D
美少女變身走光唔係大專時嘅事咩?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-3 11:29 PM:9 q: O) Q% ?- E( @+ B

$ F: o9 s2 U, a1 f7 _+ ^美少女變身走光唔係大專時嘅事咩?
, }) u$ z0 l, M# g: q
: p6 r; m% y5 U! v我特登留左幾年班.....就係為左睇美少女變身走光
Originally posted by y2h at 2007-5-3 05:06 PM:
! D7 f4 |  q& K0 q  _( t$ ?會唔會佢對你有意思
( s* C/ Y1 J3 O  ]; `% [3 U! G, o2 E; k+ _1 A
咪係,其實佢係唔係想溝你呀?

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by playbr2 at 2007-5-3 22:44:
8 {5 V! R. Y( Q+ ~0 Q1 Z! q7 b% o7 c8 n; M- c3 x# W

5 Y+ s% T' G& J& ?. g& L, {1.做咩又吾答我d問題
& o8 }& D; \, C$ u5 S0 v* j" w
6 @. r9 b! g7 F  T1 ^$ _2.我理Q你靚吾靚仔 , 我對條女有興趣姐麻2 F. \- o' Z( z3 R) U4 y

; I4 P% d: Q6 r. ^5 I- H3 ]3.你有冇留意倒反白字???
% c# M# h, e: P, B  y
% r3 i: M9 F" _4 y# H
哎呀,唔洗咁認真woo2 n* Y7 K; `. B* a
唔係唔答你問題
9 M3 n; M' X3 H* S! s我只係分享下笑下ka 炸9 W  ?! I3 D/ T0 A& t# R
所以無林住"研究"佢....5 t, g' h  J( ^+ `

$ {( _$ Z% R+ v) t/ E. w你對佢有興趣.....如果你係認真既話
% e) z% v4 R4 {4 {" I我可以幫你問下同事有關佢d野) F6 f" j8 F+ y& ^$ T) G+ q
""無必要都唔好野佢,我都唔想...真係唔想..."". v7 r0 ~- F7 k( V: a5 j: V
2 p9 F$ u+ X) n" b2 j. |- V
你有冇留意倒反白字9 `9 P7 L3 {* t8 n3 R: ?: t
什麼反白字
Originally posted by 笨小孩 at 2007-5-3 23:49:: O! w3 A: G! O* @6 ^" N1 K3 Q! n
* s3 j3 \% V/ p* s. h; \
3 G9 g! _2 l- p4 U7 {- J) X
咪係,其實佢係唔係想溝你呀?
& u7 [0 L  W) o% |+ ?+ P0 N
* n5 G! h. T: c1 k& G; j1 y+ X" U老笨好耐無見la
Originally posted by playbr2 at 2007-5-3 23:46:
8 D% Y  G. x$ {) u
4 n3 `  x: U" s% D1 u3 o* D7 C# r/ c% o
我特登留左幾年班.....就係為左睇美少女變身走光
6 \! a' X; }( u; w+ m9 I1 |: C; q3 `) w, G6 {, o
共大獲
Originally posted by loklok117 at 2007-5-3 11:52 PM:
# N0 o3 f) T* X( N# @
$ }+ Y* X+ B* G7 g7 v! _- N( i' T3 T! j9 N8 j) X
老笨好耐無見la
3 o" F+ A' [5 d1 p( P4 b. U9 ?& L" D$ j) S

$ c9 S7 j, _, o* E! T3 Y2 m, A哈哈  你個故仔好搞笑ar: x0 v* H4 \/ R+ F* V9 p# c; W) H

9 v; }, Y" X$ U4 p, E' s# Z而家d女人係咁架la

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
比著我 我都唔知點答佢 -  -
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹之朋友個妹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。