<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家估 神棍聰 爭產會贏嗎?
返回列表 回復 發帖

大家估 神棍聰 爭產會贏嗎?

單選投票, 共有 0 人參與投票
17.65% (3)
82.35% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
大家估 神棍聰 爭產會贏嗎?
我估好大機會係 逼對方 接受庭外和解,分番十零二十個巴仙都唔駛憂。
唔知點解 我覺得神棍聰係會贏
真相係:
- J1 x1 P- V9 d龔家派出神棍聰爭產, 爭嬴左, 龔家同神棍都有$落袋, 唔駛捐出去.
Originally posted by magic at 2007-5-3 17:04:
/ b& W+ ^8 c- }9 n/ W! d0 Y5 \3 w大家估 神棍聰 爭產會贏嗎?
9 g; J1 C2 [* {# ?! A會........輸
EF小人物

我覺得佢最後會入獄tim
Originally posted by head at 2007-5-3 05:28 PM:
& N! N3 }9 p) m2 ~' K4 U- Z唔知點解 我覺得神棍聰係會贏
- O9 U2 T' x+ {, N- V4 o$ }* l' I4 d1 d$ p# {& R: j
me too 英雄所見略同 head兄 , 我地真係岩key , 莫非你同我一樣都係窮光蛋 , 幻想一朝飛黃騰達 , 承繼某某富豪巨額遺產  ( W4 v+ {) j: N' \) @
* x* l! |& V# h& g9 y
p.s. 如果大家同我一樣的話, 請一起接龍
9 }+ E9 \: {' G3 w- T7 E% o2 W  `) E
3 e* ?/ Z+ g. D接龍: 係窮光棍蛋一名, 幻想一朝飛黃騰達 , 承繼某某富豪巨額遺產 X 1
; o. @0 Y) A4 Q6 ^( K+ F  H* J) H7 ]" z! A. ^2 z7 J( {& q
[ Last edited by playbr2 on 2007-5-3 at 11:42 PM ]
...結局係..
5 a, e& a! z* H/ q: y& D' p..神棍贏左...但開心得滯...心臟病發..瓜左..D遺產畀哂个老妻..老妻又包左個神掍..結果又畀个神棍呃左...又D遺產畀哂个老妻...........
我覺得正常來說,"神棍聰"是應該會輸的,原因大家都知不必再多說。
$ C" U/ z! p3 o  p6 M7 e) X" A* Y& ]9 }
但有時我又會想,這位"神"先生既然能坐擁數十億家財,想必絕對不是善男信女來的,他沒有理由會想不到小甜甜的家人是一定會跟他爭到底的,絕不會白白將千億遺產分給他這個莫名其妙的神秘人。; M5 w% C& y* @9 H* Z9 |7 }

$ A+ Z* `: {2 ~0 z; v. G可是據一些報章雜誌的內文報導,這位"神"先生在小甜甜女士死後,就馬上購入價值幾億元的私人飛機,幾百萬元的名車,他這一些的舉動,給人的感覺好像胸有成竹遺產必能到他的手上一般,我想,他會不會真的擁有傳說中的"秘密武器"呢??
Originally posted by playbr2 at 2007-5-3 20:44:
+ |- e- J5 ~, C/ r5 A( r4 G6 l( S, b% K- @( b$ W  S
, \* |% \* e8 I/ N( G  M
係窮光棍蛋一名, 幻想一朝飛黃騰達 , 承繼某某富豪巨額遺產
1 a- G4 ^& M4 ~" K: v; A& I# |0 D6 F3 z0 I6 C& ?# A! w
: i8 I" M8 R4 ?
係窮光棍蛋一名                  全中  
' M/ D, o) I) N* a: X# Q幻想一朝飛黃騰達               一半一半1 z) l  R9 W- N3 U
承繼某某富豪巨額遺產         錯晒   
4 ^+ s3 v& z; z: r* h
6 H  l; w( J( A" {  g4 W因為唔想發  死人財  
7 t. g9 G& z3 I2 `9 r+ k我只係想久唔久有幾個靚女比我上下    久唔久有幾百萬比我洗下  敢姐7 d; y8 M9 u% v- g
而~~2   相比起神棍聰   其實我都唔係好貪心
# b9 K9 E; }) G8 s5 q& Y3 Q9 \0 C0 P5 ^# ^& V5 P5 C
[ Last edited by head on 2007-5-4 at 10:35 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家估 神棍聰 爭產會贏嗎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。