<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【港男加分題】boyboy 失蹤之謎【已結束】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2007-5-8 10:25 AM:
哈!而家咁鐘意玩尋人既?

我尋...
香港咁多法拉利ge﹐好似隨時隨地都見到一架咁............

model??????  ????
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-8 11:39 AM:

香港咁多法拉利ge﹐好似隨時隨地都見到一架咁............

model??????  ????
香港好多有$$佬嫁.............不過同時有125萬人活o係貧窮線下。
而我就係其中一個....每日得$2.5使!
同啊法拉一齐```唔敢蒲头```哈哈``
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-8 11:35 AM:

咩叫爛尾樓???
2007-4-16 03:52:13 AM

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2078881

2007-5-7 03:20:48 AM

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2121650

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2121669

死左.....the end
~~ 好簡單, 大家唔駛估得咁辛苦

話說 BOYDWAN生與其攞綜援ge 胞弟Bxxxxxxub 兩兄弟...........
.
.
.
.
.
.
.
一齊俾 社會福利處拉o左番去, 人地諗住告佢兩兄弟呃綜援金喎, 而家扣留 365 小時 ~~

不過大家唔駛担心. ~~

我已經叫o左 大狀春 去保釋佢兩兄弟............ 不過啊大狀春去到機場先發覺唔記得帶機票
返屋企攞完去到機場, 班機又起飛o左 ~~

唯有轉機嚟香港啦, 點知啊 大狀春 諗住可以見到 大皇B 興奮到上錯機去o左
.
.
.
.
.
.
非洲埃塞俄比亞, 一個唔覺意俾武裝組織綁架埋 ~~

不過大家都係唔駛担心 ~~

因為我又叫 啊 TriTri 立即去埃塞俄比亞同武裝組織談判, 準備營救 大狀春
點知 ~~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TriTri o係 海關 俾人扣留住, 話佢性別同 passport 有出入, 唔俾佢入境 ~~

不過大家都仲係唔駛担心 ~~

我立即叫 雞爺 攞佢同 TriTri 嗰張咸豐年代既結婚証書去攪掂班海關救o左 TriTri 先 ~~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
雞爺竟然同我講佢同 TriTri 係同居冇註冊呀 >0< (點解d人咁 open o架) ~~
.
.
.
.
.
.
.
.
不過有影結婚相, 好彩 ~~
.
.
.
今朝 雞爺 頭也不回就立即出發, 用最快到達埃塞俄比亞嘅方法, 先飛日本再轉去埃塞俄比亞 ~~
.
.
.
.
點知人算不如天算呀 ~~

雞爺o係日本俾班 AV 公司老細 挾住, 話佢成日o係 26fun upload d AV, 攪到佢地賺少o左 ~~
一係俾 US$ 2,000,000 攪掂佢, 一係就叫佢 upload 過嘅 女優攪死 雞爺 ~~
.
.
.
.
.
事情嚟到呢度, 大家唔駛估啦..................
.
.
.
而家我同各大正副版主開緊急營救會議, 決定一齊去日本陪 雞爺 俾班女優攪死 ~~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
已經冇人記得BOYDWAN生與其胞弟Bxxxxxxub 啦 ~~
好彩有佢兩兄弟先攪出咁多事

俾我地去日本俾班女優攪死 ~~

多謝 boyboy ~~

[ Last edited by Lyon on 2007-5-8 at 07:38 PM ]
Originally posted by Lyon at 2007-5-8 07:35 PM:
~~ 好簡單, 大家唔駛估得咁...
笑死我 ....................

日本之旅預埋我o個份得唔得呀~~~~~ 已經冇人理boy boy 同其胞弟去o左邊度lu~~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-9 12:43 AM:

笑死我 ....................

日本之旅預埋我o個份得唔得呀~~~~~ 已經冇人理boy boy 同其胞弟去o左邊度lu~~~
終於去日本發展拉???
我一定支持ta姐作品~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-9 12:45 AM:

終於去日本發展拉???
我一定支持ta姐作品~~
去睇o下你o地點俾d 女優瘋狂蹂躪再蹂躪ja ma~~~~
Originally posted by steve123456 at 2007-5-8 06:44 PM:
死左.....the end
我采..............  

咁Beeso都冇埋啦~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【港男加分題】boyboy 失蹤之謎【已結束】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。