<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【港男加分題】boyboy 失蹤之謎【已結束】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-9 12:46 AM:
去睇o下你o地點俾d 女優瘋狂蹂躪再蹂躪ja ma~~~~
咩你唔知 , 我係繼 甲斐正明 後 , 最出位既av導演咩???
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-9 12:47 AM:

我采..............  

Beeso都冇埋啦~~~
你又話我叫到你老, 自己又鬼甘鐘意, 成日掛係咀邊
創作呢個"朵", 低加我la
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-9 12:50 AM:

咩你唔知 , 我係繼 甲斐正明 後 , 最出位既av導演咩???
我連呢條友係乜q都唔曉............. av 導演可以好出位ga 咩??
Originally posted by belibala at 2007-5-9 12:52 AM:

你又話我叫到你老, 自己又鬼甘鐘意, 成日掛係咀邊
創作呢個"朵", 低加我la
.................................  

..................................

...................................... 去wash black black 先~~~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-9 12:55 AM:

我連呢條友係乜q都唔曉............. av 導演可以好出位ga 咩??
e條友專拍d極級av , 不過好有人會超越佢 , 拍d超極級av~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-9 12:57 AM:

e條友專拍d極級av , 不過好有人會超越佢 , 拍d超極級av~~
咁要個超極品av 女優先得﹐ which 一定冇我份﹐你睇o下我頭像就知﹐bye bye~
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-9 01:03 AM:

咁要個超極品av 女優先得﹐ which 一定冇我份﹐你睇o下我頭像就知﹐bye bye~
甘生專拍肥女 , 你咁樣反而岩哂佢口味
岩岩睇完甲斐正明d 資料後﹐反而對佢印象非常深刻..........

尤其係av 女優台上大審問o個個系列﹐留俾我好多思考空間..............

不如下一幅超大版畫就羅佢做題材啦~~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-9 01:44 AM:
岩岩睇完甲斐正明d 資料後﹐反而對佢...
但我會超越佢~~
在本次的AVOPEN大賽中,甲斐監督以自己的事務所「 AV偶像在舞臺上被侵犯 III 」作為參賽作品。邀請有名的女優上台做自述,接著由台下的來賓輪番提問,以尖銳的話題連番質疑女優們身為女優的自尊和生存的價值。台下的來賓毫不留情的批判和質疑她身為AV女優是否是單純為了金錢或是真的將它當作是一個職業來看待,毫不留情的對話讓女優在台上潸然淚下。與其說是一部AV,倒不如說是對女優的現實面做紀錄。為了證明自身的專業,來賓們直接上台要求和女優直接真槍實彈來上一場,最後再收錄女優對自我、家人的期許與真心的期盼,也許有些人會說它看起來矯情,不過卻是難得看到的女優另一面。在這樣的情節、這樣的氣氛之下所發生的性愛場景,也讓人特別的有真實感,

其實就算搵到又有得睇﹐係咪都冇中文字幕 ???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【港男加分題】boyboy 失蹤之謎【已結束】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。