<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【港男加分題】boyboy 失蹤之謎【已結束】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-9 01:51 AM:
在本次的AVOPEN大賽中,甲斐監督以自...
咁我係唔講笑拉 , 我覺得e條友正一大變態 , 以傷害女優為己任 ...

怨我老實 , 要罵埋你 , 身為一個女人 , 對ed絕無人性既行為 ,
不單無動可憐之心 , 仲一副推祟樣子 ...
就當我老土 , 我真係覺得咁係 "變態" 既一種 !!!

[ Last edited by 我愛章小慧 on 2007-5-9 at 02:03 AM ]
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-9 01:56 AM:

咁我係唔講笑拉 , 我覺得e條友正一...
老實講句﹐我真心想睇呢套o野係想知呢條友度出黎呢條橋﹐呢套片入面d av 女優表現出黎ge 生態﹐我絕對冇推崇ge 意思﹐但係我亦唔會胡亂使用同情心﹐畢竟呢個係現實中一個存在ge 社會狀況﹐我只係覺得呢個現象可以令我更去思考女優/色情工作者以至女性o係現實中ge 現象與問題﹐亦希望可以將呢種思考﹐呢個問題o係我ge 功課中呈現出黎… 大概係咁﹐我好累啦﹐如有奇怪語句請恕我太累﹐要訓一陣先開始做功課~~
咁次支持trista_cheong
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-9 02:05 AM:

老實講句﹐我真心想睇呢套o...
我份人又懶又無膽 , 唯一叫係好既 , 就係ed人性既堅持
唔好一味話反應現實拉 , 要講反應現實 , 台灣有套 "天邊一朵雲"
e條杏家祥根本就係以毀女性 , 去滿足男性既變態慾望 !!!
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-9 02:13 AM:

台灣有套 "天邊一朵雲"
http://www.rthk.org.hk/culture/movie/20050425_342_30245.html

http://www.mingpaoweekly.com/htm/20050525/meb1.htm

[ Last edited by playbr2 on 2007-5-9 at 02:18 AM ]
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-9 02:13 AM:

我份人又懶又無膽 , 唯一叫係好既 ,...
老實講我對天邊一朵雲呢套o野ge point of view 完全同你岩岩相反… 你睇睇呢篇台灣ge信陵君對天邊一朵雲ge 影評先:

「夢寫家網路創作」收錄作品第4182號:看完蔡明亮導演的天邊一朵雲的感想
http://www.xwriter.com/IWriting/ ... amp;DocumentNo=4182
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-9 11:30 AM:

老實講我對天邊一朵雲呢套o野...
我都傻更更睇左,睇到我一舊雲,以後唔敢食西瓜
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-9 11:30 AM:

老實講我對天邊一朵雲呢套o野...
我唔係想講佢 , 而係講甲斐正x街 !!!
BY THE WAY 我要講一講我對同情心ge 睇法﹐"同情心" 係唔可以濫用﹐如果唔係就會淪為俾旁觀緊受難者ge 人一個自我慰藉ge 藉口﹐並且係以higher position ge態度去睇人o地o係社會中現存ge 受難﹐所以我偏向用同理心理解

我一直抱持ge 理念係可以o係我ge art功課入面呈現出呢d 現實中既存情況ge 反思﹐希望如果有朝一日真係成功俾到其他人睇ge 時候﹐帶俾佢o地ge 係對呢d 現況ge 思考空間﹐咁先係我對"社會ge 公眾良心" 所抱有ge 熱誠

亂up 完廿四 返學﹐走人~ bye bye~
Originally posted by trista_cheong at 2007-5-9 11:47 AM:
BY THE WAY 我要講一講我對同情心ge ...
係丫 , 反思我認同架 , 高爾既 "不相面的真相" 就反思羅
我個又老土又娘 , 覺得反思都係正正式式拍套果d先係
av 笑片 果d ... 對唔住 , 果d只係掛個自抬身價
真正目的 , 又係用傷害女人既手法去滿足男性既變慾望 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【港男加分題】boyboy 失蹤之謎【已結束】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。