<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【NBA】又嚟唔賭輸贏咁簡單
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 【NBA】又嚟唔賭輸贏咁簡單

上次比你班友個個買中,今次唔玩d咁簡單嘅。
拿,而家太陽馬刺各勝一局,nash負傷之下帶領太陽贏二十分不特止,個人仲取得double double
似乎完全無受傷患影響,而家輸贏就唔玩喇,我哋賭下佢下場攞唔攞到double double
又係兩邊都係一賠一,買喇喂~~~~~~~~~

補遺:最大買5分,賽事當日零晨零時cut盤

[ Last edited by toro on 2007-5-10 at 12:56 AM ]
我買5分攞到
Originally posted by kp3004 at 2007-5-9 10:47 PM:
我買5分攞到
咁重手?你大半身家噃
上次無買到...
今次豪俾你!!
我買10分nash有double double!!

上次個post有話最多買5分
今次冇話
既然係一賠一
我買5分攞倒

[ Last edited by 艾力克 on 2007-5-9 at 11:29 PM ]
5分攞到

[ Last edited by head on 2007-5-9 at 11:27 PM ]
Originally posted by toro at 2007-5-9 10:48 PM:

咁重手?你大半身家噃
我買小d 10分 , 雖然佢雙雙唔難 , 但我直覺話佢下場會差過今場
Originally posted by head at 2007-5-9 11:15 PM:

你買600分咩呀
朋友 , 仲談唔談相撲???
哎吔你班人另咁衰ga,講漏之嘛,最大買5分呀!
有上限就當我5分囉到啦~唔該
再殺呀!!

[ Last edited by chong2002 on 2007-5-9 at 11:22 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【NBA】又嚟唔賭輸贏咁簡單

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。