<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【又NBA】大優勢兄開盤~~~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 大優勢 at 2007-5-10 11:16 PM:
我係睇開英文版espn網資料

咁多年
我真係都唔知邊度有寫快攻有幾多分喎

有無人幫幫我呀 
通常快攻幾多分 喺邊度 揾呢
我o係另外個奇怪盤度reply左你...
唔copy喇...費事俾人話我呃post...自己去睇啦...
5分攞唔到
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by franken at 2007-5-11 08:31 AM:

我o係另外個奇怪盤度reply左你...
唔copy喇...費事俾人話我呃post...自己去睇啦...
thank you

that's ok
5分攞到
我連平時一場波around幾多fastbreak pt都唔知, 但記得好似20分都好好, 所以我估5分攞唔倒
玩完西岸
要玩吓東岸

公牛活塞真係無乜好玩

估網隊騎士啦

first round

nets         or  3 dr 29 total rebound 32

cavaliers   or  19 dr 30 total rebound 49      

cavaliers  win  17 個籃板

-----------------------------------------------------------------------------
second round

nets         or  9 dr 28 total rebound 37

cavaliers   or  20 dr 31 total rebound 51

cavaliers  win  14 個籃板

================================

防守籃板 兩隊 28 至 31 個

而且騎士都係贏 1 至 3 個

-----------------------------------------------

出提意見

網隊要絕地反擊

加上主場
估網隊第三場可唔可以 防守籃板比騎士出五個以上

[ Last edited by 大優勢 on 2007-5-12 at 12:46 AM ]
差一啲呀
勇士快攻 23分
最新資料

12人中

----------------------------------
無計啦Toro 版主
你叫我'暗'佢地

可能係勇士太早
第二節就大勝

吾係應該重有多啲快攻得分
差一個球 就滿二十五分

下次再試過

[ Last edited by 大優勢 on 2007-5-12 at 12:02 PM ]
Originally posted by 大優勢 at 2007-5-12 11:49 AM:
差一啲呀
勇士快攻 23分
最新資料
...
麻煩哂你!加多你dd當出糧~~~派采先~再有d咩新嘢諗到即管開聲,無問題就玩
Originally posted by 大優勢 at 2007-5-12 11:49 AM:
差一啲呀
勇士快攻 23分
最新資料
...
咪抹黑我
Originally posted by 大優勢 at 2007-5-12 12:45 AM:
玩完西岸
要玩吓東岸

公牛活塞真...
又好吖,又出囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【又NBA】大優勢兄開盤~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。