<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【NBA】網隊對騎士,大優勢又再出手!
返回列表 回復 發帖
5分唔可以
5分唔可以
Originally posted by terryjog06 at 2007-5-13 01:00 AM:
5分唔可以
過左時喇
防守籃板
網隊: 43-11(off) = 32
騎士: 30-5(off) = 25

即係網隊可以多過騎士5個防守籃板
只有一個估中#17
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-13 09:19 AM:
防守籃板
網隊: 43-11(off) = 32
騎士: 30-5(off) = 25

即係網隊可以多過騎士5個防守籃板
只有一個估中#17
艾力克唔該晒

版主我完成任務
減多派少了

果然網隊靠防守籃板追一場

[ Last edited by 大優勢 on 2007-5-13 at 11:36 AM ]
Originally posted by 大優勢 at 2007-5-13 11:28 AM:

艾力克唔該晒

版主我完成任務
減多派少了

果然網隊靠防守籃板追一場

[ Last edited by 大優勢 on 2007-5-13 at 11:36 AM ]
唔該哂兩位,喂大優勢,大新諗頭記得開聲等d兄弟有得玩下
Originally posted by toro at 2007-5-13 11:43 AM:

今日母親節雖然我地係搞嗰個

都係開心日子   本來應該黎個有難度啲
不過唔好咁煩
等班仔女今日集中同亞媽搞節目啦
(我琴日搞了)

---------------------------------------------------------
Manu Ginobili  真路比利
近來得分上落很大

幾分幾場, 十幾分又幾場

上場終於破廿分, 本季最高二十四分
就估下下場自己主場.....我都發覺佢唔係分主作場
係分好時就幾場高分
唔好時就幾場低分

估下佢下場主場有無廿分或以上
wooppss

[ Last edited by harvey22 on 2007-5-13 at 03:51 PM ]
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by toro at 2007-5-13 11:43 AM:

我唔係過左時咩?
Originally posted by terryjog06 at 2007-5-14 12:50 AM:

我唔係過左時咩?
手快快,加番加番
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【NBA】網隊對騎士,大優勢又再出手!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。