<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 如皇馬奪冠,你想他走嗎?
返回列表 回復 發帖
卡比路點會走啊
佢一定想係皇馬養啦
又睇佢下年點搞皇馬中後防
離贏都仲好遠, 好似車仔咁,最尾3場,變化幾大,
呢一刻,皇馬唔多過第2名5分,都仲未可以話容易拎冠軍~
Originally posted by kuru at 2007-5-14 08:06 PM:
離贏都仲好遠, 好似車仔咁,最尾3場,變化幾大,
呢一刻,皇馬唔多過第2名5分,都仲未可以話容易拎冠軍~
如無意外,巴塞下一場都會失分,可能是轉折點,
因為巴塞要作客今季十分硬淨的馬體會,可能又會失分,
就算皇馬和波,都可以繼續壓住巴塞!
如無記錯,今季車仔近尾聲,係從來沒有反超過紅魔,
但係皇馬就唔同,最關鍵時刻反超了,
再者上場皇馬是在絕大劣勢下大反勝,十分小有,
在卡比路今季執教皇馬是第一次,
更有一樣事情要注意,上場是沒有近況大勇的碧咸和
十分不智的羅賓奴,兩者都會在下一場復出!
如虎添翼,坐和望贏!!!
下場面對維爾瓦,對於卡比路吸收了首回合的失利,
和今季皇馬作客皇的奇觀,必定大勝而回!

[ Last edited by locklock on 2007-5-14 at 08:21 PM ]
卡比路呢隻o野.....
佢話走好/唔走好,
信佢一成都死。
佢教波好叻咩?
又唔係囉!
咁多年以o黎,
佢教o既波,
以前皇馬、AC、羅馬、祖記,
邊隊本身o既人腳唔係足以捧盃o既先?
如果皇馬真係想復興,
一定唔可以養住呢隻成日攪政治分化,
清除異己o既鬼頭!
(大家都睇到佢o係祖記、皇馬做過o的咩「好事」!)
Originally posted by chesta at 2007-5-14 20:27:
卡比路呢隻o野.....
佢話走好/唔走好...
冇錯
如果卡比路下季留低!!
皇馬下季都好難張個冠軍留o係手!!
不如黎英超玩下啦
功力咁深厚的佢,教West Ham U幾好睇呀
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by sas at 2007-5-14 20:47:
不如黎英超玩下啦
功力咁深厚的佢,教West Ham U幾好睇呀
咁.......好大可能會害死West Ham架喎
我諗你9成唔係West Ham  fans!
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-14 09:56 PM:

咁.......好大可能會害死West Ham架喎
我諗你9成唔係West Ham  fans!
佢想同錫菲聯報仇~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-14 04:11 PM:
如果佢真係知人善用就唔會成日唔出碧咸and雷爺斯啦
因為佢 當年的銀河艦隊才會今日崩分離析
of course 想la
he had done many things that we dont want to see

support he leaves
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 如皇馬奪冠,你想他走嗎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。