<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大優勢兄見字請進
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 大優勢兄見字請進

喂,兄弟,幫手度兩個nba怪盤過大家玩下吖,我呢兩日大腦閉塞呀,大家反應唔錯我想玩到完季大家有嘢玩呀,唔該哂~~~~~

davis 係 勇士 條 key

佢得勇士先得

好似 第四場咁 一down 就無啦

今場係好重要
如果 贏左去番自己主場
再贏的話, 連勝兩場
食住個勢, 好易連贏三場

都明白
所以好想贏左去吾駛憂

成也davis敗也 davis

就估佢有幾好貢獻

得分+籃板+助攻+偷波+封波

加埋晒可吾可以過 50
版主我都好熱
熱到個腦兩日都好難諗野

網隊..都有機會

jefferson ,carter , kidd
三王一定用盡全力

合計三人得分

多個對方最多得分之外
第二至五個人

例如 : james 最多分
就吾計佢
計佢之下既第二至五最高得分者 (四個人)
邊一面得分高一啲
過50而有超水準發揮, 難
3主力高分過4副選, 易
Originally posted by 大優勢 at 2007-5-16 12:44 AM:

davis 係 勇士 條 key

佢得...

加埋晒可吾可以過 50???

咁難計,
不過開davis有無triple double好d wor~
3分波係勇士既關鍵~
不如開勇士成隊入唔入到15個3分波~

[ Last edited by Aivn on 2007-5-16 at 01:50 AM ]
Originally posted by Aivn at 2007-5-16 01:44 AM:

加埋晒可吾可以過 50???

咁難計,
不過開davis有無triple double好d wor~
有個suggestion
估baron or 勇士全隊3項命中率加埋過唔過150
Originally posted by 大優勢 at 2007-5-16 01:08 AM:
版主我都好熱
熱到個腦兩日都好難諗...
就呢個啦
對唔住呀各位,我慢左,勇士經已打左柴…大家再有意見可以响度發表,加大家少少分,多謝各位幫忙度盤
Originally posted by toro at 2007-5-16 07:18 PM:

就呢個啦
仲有 , 估kidd邊樣野最多 :
p , r , ast , 失誤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大優勢兄見字請進

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。