<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大優勢兄見字請進
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-16 07:22 PM:

仲有 , 估kidd邊樣野最多 :
p , r , ast , 失誤
p指分?咁多數分多ga噃,失誤佢一般一場幾個先?
Originally posted by toro at 2007-5-16 07:54 PM:

p指分?咁多數分多ga噃,失誤佢一般一場幾個先?
唔係喎 , 多數係其他兩樣是但一樣~~
至於失誤 ... 保險姐~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-16 07:57 PM:

唔係喎 , 多數係其他兩樣是但一樣~~
至於失誤 ... 保險姐~~
要買中最多嗰樣先賠?有無d數據睇下佢其他d會多過分?
Originally posted by toro at 2007-5-16 08:11 PM:

要買中最多嗰樣先賠?有無d數據睇下佢其他d會多過分?
1,係呀~~
2,唔信就算
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-16 08:13 PM:

1,係呀~~
2,唔信就算
唔計得分,籃板、失誤、助攻有無得諗?我驚你偶像下場發癲呀
Originally posted by toro at 2007-5-16 08:20 PM:

唔計得分,籃板、失誤、助攻有無得諗?我驚你偶像下場發癲呀
kidd今季季後平均 : 13.6p+11.0r+11.7ast+3.3to
咁平均都唔得??? 仲有呀 , 你唔係送分咩???
你知唔知kidd試過4雙???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-16 08:26 PM:

kidd今季季後平均 : 13.6p+11.0r+11.7ast+3.3to
咁平均都唔得??? 仲有呀 , 你唔係送分咩???
你知唔知kidd試過4雙???
x你咩,送都唔得送到咁離譜ga,admin殺左我呀,何況我有時贏你班友
Originally posted by toro at 2007-5-16 08:33 PM:

x你咩,送都唔得送到咁離譜ga,admin殺左我呀,何況我有時贏你班友
第一場 : 8p+10r+15ast
第二場 : 14p+11r+7ast
第三場 : 16p+16r+19ast
第四場 : 17p+13r+8ast
第五場 : 11p+10r+7ast
第六場 : 18p+15r+8ast
第一場 : 7p+9r+10ast
第二場 : 17p+10r+8ast
第三場 : 23p+14r+13ast
第四場 : 5p+17r+7ast

p 60%
r 10%
ast 30%
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-16 08:55 PM:

第一場 : 8p+10r+15ast
第二場 : 1...
買分太易中…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大優勢兄見字請進

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。