<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 在失望中表白了......
返回列表 回復 發帖

在失望中表白了......

而家個腦一片空白,今日送佢返屋企,佢原來好討厭我送佢返屋企,在sms度叫我以後放工唔使搵佢,又話覺得好煩,唔想有人誤會之類,我認為佢想話我知叫我放棄,所以我同左佢講我好鐘意佢,唔會再煩佢,佢就話只係唔想有人特登落車送佢返屋企姐。

跟住佢問我鐘意佢d乜,又話同我出街真係有少少悶,我就一次過講晒我既感覺,佢話佢好煩,好多野煩,舉左好多例,話唔想理呢樣野先,我話我會等佢......

全部都係sms既對話,我真係覺得好失敗,點解自己會咁失敗,點解我就係對住佢我先唔可以做番平時鐘意講笑好多野講既自己,就係對住佢我先~~~我真係好失敗,而家我真係唔知想點,好想喊,但又喊唔出,眼淚在眼邊,想乜都唔理,乜都唔做,好心痛......
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2007-5-18 11:11 PM:
而家個腦一片空白,今日送佢返屋企,...
因為你太緊張你係佢面前既自己
所以反面無左自己
少少挫折jei
唔駛咁灰既
向好處睇
佢都係sms同你講呢番說話
證明佢都係估慮你既感受
至於唔想送佢返屋企,
咁你咪唔好送lor
可以試下用其他方法架嘛

同埋最緊要既係
你要問下自己
係咪真係好鍾意佢
係既, 就再試下
唔好輕言放棄
好多時女仔要長d時間先接受到架
同埋同佢一齊時既感覺
你自己應該最清楚
大家一齊究竟岩唔岩,
有無feel, 開唔開心?
當俾d時間再諗清楚d啦

anyway,
加油啦
太易得到就會唔識珍惜架啦
如果個女仔唔多like你,你做麥都無用!!!!
呢個唔得,咪下一個囉....
香港唔只一個女仔令你心動/你鍾意!!!!!!!
算吧啦兄弟!佢講嘅野咁直,擺到明根本冇鍾意過你,只係你死纏住佢!!
你喊唔出係因為你一早已經知道佢係唔鍾意你,一早已經知道自己同佢係冇可能,係你自己唔想放棄姐,所以用最後一分面最後一口氣留住佢!
聽你講!你話你係一個健談嘅人,應該好快會識到第2個女朋友!聽我講飲多2杯早D訓覺早D忙記哩個全無愛過你嘅女人.
                       失戀的過來人上.
你係男人黎ka
比番小小自尊自己得唔得ar?
人地都表明唔愛你
你再死纏難打只會令對方覺得你好可憐好無用
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-18 23:34:
算吧啦兄弟!佢講嘅野咁直,擺到明根...
勇勇,最可怕唔係分手
係單戀同一廂情願
Originally posted by Kian76 at 2007-5-18 11:11 PM:
而家個腦一片空白,今日送佢返屋企,...
講真呀!
我覺得個女仔都真係幾顧你感受嫁。
雖然我對於佢問你鐘意佢D咩既事,有D反感。
不過我相信佢都係對你真係有好感嫁!

佢同你講佢有好多野煩緊..........
唔...
我覺得有兩個可能性啦!
一、佢想同你分擔,你有時聽下佢訴苦。佢好快就會愛上你。
二、佢真係好多野煩緊,唔想有愛情住。不過我想講既係:佢未reject你嫁。

啦!兄弟!你唔係咁就放棄呀!
你唔去努力追求又點會成功先!
你唔好咁快灰心呀!唔係我叫版主扣你分嫁
Originally posted by 自由神 at 2007-5-18 11:59 PM:

講真呀!
我覺得個女仔都真係幾顧...
"唔係我叫版主扣你分嫁"
咁追到係咪叫版主加分嫁??
Originally posted by shanlinlla at 2007-5-18 11:27 PM:
如果個女仔唔多like你,你做麥都無用!!!!
呢個唔得,咪下一個囉....
香港唔只一個女仔令你心動/你鍾意!!!!!!!
同意!!
俾多少少時間同空間大家,
如果你真係喜歡個女仔的,不妨用真心打動她!
不過如果個女仔真係對你無feel,你就不如找過另外一棵樹啦!!
Originally posted by Aivn at 2007-5-19 12:23 AM:

"唔係我叫版主扣你分嫁"
咁追到係咪叫版主加分嫁??
好呀!佢唔加俾你。
我自扣10分俾佢!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 在失望中表白了......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。