<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 在失望中表白了......
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2007-5-20 05:54 PM:

我都唔知呀,冇計呀,真係鐘意佢~~~
無論你之前講幾多籍口都好啦!
我覺得你唔好再諗咁多啦。

我明白你好鐘意佢。
不過有時D野唔可以勉強嫁。
唔好誤會!我唔係叫你放棄呀!

你而家應該佢打俾你,你就聽。
佢約你出街,你就出。
你唔好搵得佢咁密,唔使日日接放工嫁!

你唯有Keep住呢個relationship令佢唔會對你產生厭惡感。
萬一你太急進令佢產生厭惡感你就一世都無行呀!

你真心愛佢既話,你就慢慢keep住呢個關系同埋等
等一日佢突然愛上你啦!
Originally posted by 自由神 at 21-5-2007 00:00:

無論你之前講幾多籍口都好啦!
我...
咁我係咪唔駛做野喇......
呀巡警大哥.............
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-21 07:44 AM:

咁我係咪唔駛做野喇......
呀巡警大哥.............
咪玩玩下啦!
Kian76佢幾好人嫁!
真係希望幫到佢手。
[quote]Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 09:4
你都幾好ar

[ Last edited by loklok117 on 2007-5-21 at 07:50 PM ]
繼續進行中,佢己經四日冇再搵我~~~灰~~~

我昨日send左一個問候sms俾佢,純粹問候。

決定明天先send多個sms俾佢,盡量放慢番個節奏佢先。
我愛長澤
剛剛佢終於都打番俾我,但傾左一陣間就因為我講錯野俾佢借題發揮話:我好唔高興囉,Bye!!!

又cut左我線,不過我諗我搵倒佢短期死穴,所以今次冇打番俾佢,我相信佢聽日會搵番我的。

今次一定要反客為主,令佢鐘意自己。(著火中)
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2007-5-22 08:10 PM:
繼續進行中,佢己經四日冇再搵我~~~灰~~~
我昨日send左一個問候sms俾佢,純粹問候。
決定明天先send多個sms俾佢,盡量放慢番個節奏佢先。
一日一sms咁都叫放慢?
真係服左你啦!
Originally posted by Kian76 at 2007-5-22 08:36 PM:
剛剛佢終於都打番俾我,但傾左一陣間...
你真係捉到佢弱點既話,你就唔使而家咁煩啦!

你果位女子既性格我諗係時下年青既女仔既一份子
呢D女仔就真係............

希望你真係會成功啦!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-23 16:55:

一日一sms咁都叫放慢?
...
戀愛專家鼓油陳!
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-23 06:43 PM:

戀愛專家鼓油陳
邊位?

係咪想死呀!
最近有d起色,我地自從上星期破冰後,最近又再回復以前既方式,就係佢每日或每兩日就會打俾我最少一次~~~~星期六、日一定唔會打俾我~~~~

而佢星期五換左新衫,升左職,佢都特登打俾我叫我去探佢,睇下佢套新衫~~~~

之前佢有好幾次電話入面講左一d內容,好越軌,例如:
一:我係咪好體貼呢?讚下我啦!....(笑)
二:一唔一齊返去?(放工搭車)
三:大前提係唔影響你工作之下.......嘛~~~~
四:同我講追緊佢既o個個TB想搵人打我,打唔成就打佢~~~問我會唔會幫佢拆掂佢~~~~
五:你講野都唔夠甜~~~

究竟佢諗緊乜架??真係唔明,自由神兄,你覺得佢係點既意思?

[ Last edited by Kian76 on 2007-6-3 at 04:33 AM ]
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 在失望中表白了......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。