<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】
返回列表 回復 發帖
我要求分, 唔該加 200分 俾我呀 ~~

因為我要去嗰個  " 淫賤論壇~ 非屌勿進 "

有個任屌論壇, 我竟然入唔到去 ~~
我有好多嘢要屌o架 ~~
我屌呀, set 400分 係咪要死o架, 邊個 set 600分o架?? ~~

我對 EF 都算有d感情呀 ~~
你班友就入去屌到天昏地暗, 我企o係門口連入面d " 呀呀聲 " 都聽唔到, 有冇攪錯呀 ~~

我有好多關於 EF 嘅意見咪冇得發表囉 ~~
我呢d 小會員 " 人微分薄 ", 就唔理我地意見咁話啦
攪小圈子係咪呀, 我屌呀 ~~

話事嗰個靚仔版主, 你聽清楚呀 ~~

一係你就加 200分俾我, 一係你就 set 嗰個 " 淫賤論壇 " 去 400分 ~~

如果唔係我就 call 齊 d 兄弟去 禮賓府示威, 去平機會投訴 ~~
玩得串過班垃圾大學生都仲得呀, 咪迫我出手呀 ~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-20 04:49 PM:

無關痛癢吹水回覆一概已移至[頑童俱樂部]~
想求分概嘅版友比d 諗頭啦~
呀靚仔版主, 你求奇俾 6分我算點呀, 你當打發我走咁話呀 ~~

o係 #116 你睇清楚冇 ???
話事嗰個靚仔版主, 你聽清楚呀 ~~

一係你就加 200分俾我, 一係你就 set 嗰個 " 淫賤論壇 " 去 400分 ~

個 " 淫賤論壇 " 仲係 600分喎 ~~

每次加 6分, 咁我咪o係度 求 34次 ~~
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-20 05:11 PM:

老大,你咁講即係飛我出局啫,
我地...
好, 老大你開聲就得o架啦, 我做細嘅知點做 ~~

靚仔猛型男版主,
唔該你回應我呢個 偉大無私 嘅訢求 ~~

我地四大惡人同氣連枝, 雖不能同年同月同日同時同分一齊加入 26FUN
但願能有福同享, 有難就老大同老二頂 ~~
首先我地係信奉民主 -----> 小數服從多數, 而每次我地有問題都會用投票去解決問題嘅 ~~

我做老三嘅, 今日就大胆作個主 ~~

請求 boyboy, 將我地 " 四大惡人 ",  

QuiGonJinn, d228216, Lyon, 自由神 四個人嘅分加埋, 然後平均四份俾番我地 ~~

老大, 老二 & 老四, 請投票 ~~

我投 贊成 ~~

唔好話呢個係無關痛癢吹水回覆呀, 好明顯係想求分o架 ~~

[ Last edited by Lyon on 2007-5-20 at 05:52 PM ]
Originally posted by coolala2005 at 2007-5-20 10:16 PM:

咩呀!~ 嚟玩野呀!~ 分係我set ...
呀..呀......呀, 入o左啦.......仲好舒服呀 ~~~~

不過要由 page 1 追番上去呢 ~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-25 12:16 PM:

可能係啦,不過如果係咁我就覺得網上世界就唔好玩 lu,現實世界仲唔夠複雜咩?就係想簡簡單單先捐入嚟嘛~

咁我情願用"網上身份"比你屌 lu,好玩好多嘛~
我又屌得唔得呀 ~~
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-25 12:15 PM:

Trista連老豆都吾講,點會同其他人講
開心底話會議都唔叫埋我 ~~

你呢個 冇義氣既老大 ~~

我都有好多心底話想講呀 ~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-25 12:25 PM:

你又有乜唔屌得吖衰佬?
冇囉 ~~

想屌嘅人我又屌o左, 未屌嘅人又唔會屌 ~~

睇吓會唔會有新血肯俾我屌囉 ~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-25 12:39 PM:

你都要睇吓d 新血意願咖~~~
最近有咁多新血, 梗有d肯俾我屌嘅 ~~
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-25 12:39 PM:

想講咪講lor,隨緣啦,
不過我要做嘢啦,成朝無做嘢
我緣薄嘛 ~~

咁你安心去  做嘢 啦 ~~
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-25 12:43 PM:

come on baby
I'm ready
乜解你突然咁 open ~~

都話 " 未屌嘅人又唔會屌 " , 不過突然谷精上腦又未必嘅 ~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。