<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by belibala at 2007-5-25 12:11:

if u say no, at least 4 ppl here will you
........that's why I do averse to show my real identity...........
Originally posted by Triangel at 2007-5-25 12:11:

佢曾經係MSN 同我講,你係雞世界系賤人
你竟然知道?!
Originally posted by Triangel at 2007-5-25 12:19:

要一世"羋"著一個天大秘密, 敢佢未好辛苦 law
有幾天大呀?誇張~
Originally posted by Lyon at 2007-5-25 12:21:

我又屌得唔得呀 ~~
你又有乜唔屌得吖衰佬?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-25 12:15 PM:

Trista連老豆都吾講,點會同其他人講
開心底話會議都唔叫埋我 ~~

你呢個 冇義氣既老大 ~~

我都有好多心底話想講呀 ~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-25 12:16:

可能係啦,不過如果係咁我就覺...
你個default setting有問題。

其他人根本無負擔,上嚟咪上嚟lor,扮男仔咪扮男仔lor,
就算俾人知係乜水都吾緊要,想點就點,幾過癮呀。

你就必定要role play...梗吾過癮,
吾係話公吾公開身份,呢個吾係point,
有米咪有米lor,關你义事呀?咁吾得咩?
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-25 12:25 PM:

你又有乜唔屌得吖衰佬?
冇囉 ~~

想屌嘅人我又屌o左, 未屌嘅人又唔會屌 ~~

睇吓會唔會有新血肯俾我屌囉 ~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-25 12:24 PM:

有幾天大呀?誇張~
古時有乾隆下江南恰遇夏雨荷

[ Last edited by Triangel on 2007-5-25 at 12:37 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-25 12:26:

你個default setting有問題。

其他人根本無負擔,上嚟咪上嚟lor,扮男仔咪扮男仔lor,
就算俾人知係乜水都吾緊要,想點就點,幾過癮呀。

你就必定要role play...梗吾過癮,
吾係話公吾公開身份,呢個吾係point,
有米咪有米lor,關你义事呀?咁吾得咩?
哈~
如果個個都係你,咁我個default setting 當然有問題啦~
但事實係有好多嘢你無留意到亦唔知嘛.........如果唔係我又點會咁講? 我以前又無咁講?

明我意思嘅人,心裡明白;曲解我意思嘅,我亦唔多解釋喇........
不過,我真係好多謝你幫到我可以趁機道出心底話,thank you~
Originally posted by Lyon at 2007-5-25 12:26:

開心底話會議都唔叫埋我 ~~

你呢個 冇義氣既老大 ~~

我都有好多心底話想講呀 ~~
想講咪講lor,隨緣啦,
不過我要做嘢啦,成朝無做嘢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。