<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-25 12:47:

緣份如此啊施主,善哉~
大師,有勞喇~
Originally posted by Lyon at 2007-5-25 12:42:

最近有咁多新血, 梗有d肯俾我屌嘅 ~~
多幾個"上上“嚟送死就開心lu
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-25 12:43 PM:

come on baby
I'm ready
乜解你突然咁 open ~~

都話 " 未屌嘅人又唔會屌 " , 不過突然谷精上腦又未必嘅 ~~
"morning call" () to someone, see you guys~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-25 12:41 PM:

今日有boyboy上EF巧見trista cheong

[ Last edited by Triangel on 2007-5-25 at 12:56 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-25 12:46 PM:

你諗吓好喇~
邊有咁順攤?
冇話順唔順攤嘅, 大師話隨緣嘛 ~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-25 12:50:
"morning call" () to someone, see you guys~
仲morning
最終大家一點都係走曬
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-25 11:58 AM:

好!
好一個自認垃圾嘅...
死啦!我明D唔明D添
明都未明得曬........點終身受用呀!

Anyway多謝你呢番話
由其是呢句【只要佢無放棄自己】
講真呀!近日我都真係有點兒想放棄我自己.........
好累呀..........做人真係好累呀!

心中仲成日諗住第日一定幫D垃圾,事實上我卻比佢地更垃圾..........
先說明 :l 不好屌我啊

為了求分 而開post 是不是好賤格 ?

而家覺得自己好賤格.....好似呃 post 咁.............

大家最近心情不好的話.....可以盡情屌我........屌到你地開心為止...........咁我就不會咁內疚架........

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。