<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2007-5-19 20:20:

yes, V sir!!!~~~~

咁三角妹係我嘅人啦!!

今晚洞房先
Originally posted by mhkk at 2007-5-19 20:21:

三角妹係我嫁

不過比300分禮金我,我咪俾左你羅
lala收咗禮金啦喎.......
三角妹係我架喇

[ Last edited by QuiGonJinn on 2007-5-19 at 08:27 PM ]
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-19 08:42 PM:

點架,收完我禮金先一個二個講d咁嘢,
明顯係街頭騙案啦,我報警架,

三角妹係我嘅!!!
我都未收到禮金
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=5#pid2143040
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
係咪講乜都得架-.-?
咁唔好咁多爹..速速磅-"-
望咩望..比分啊\./
如果你唔比!!我都無你乎/~\..
Originally posted by makin at 19/5/2007 20:58:
係咪講乜都得架-.-?
咁唔好咁多爹..速速磅-"-
望咩望..比分啊\./
如果你唔比!!我都無你乎/~\..
俾你笑鬼死~~~~
等我話畀大家知乜野係真係o既求分啦
[wmv]http://pic.agenow.com/up/files/486486_28.wma[/wmv]

* 我向你求分 我求應呀承
我我愛你情深 這情意天能證 *
# Wont you marry me, I love you very much
Wont you say "I do", My love is very ture #
Repeat * #
我永遠愛著你 永跟你唱大戲 我愛你是你
lala 你莫逃避 I Love you forever 我真的愛你
I Love you ass you are 我呵你珍惜你
我無俊俏儀表 無頭髮兼無錢 但我愛你情真
我求你應呀允
Repeat #
我永遠愛著你 嫁給我最合理 我我愛你是你
我請你莫逃避 I love you forever 我真的愛你
I love you ass you are 我一世珍惜你
快答應我求分 我成個好呀人 有勇氣更誠懇
快回送一甜吻
Repeat #
我永遠愛著你 撐台腳永伴你 我我愛你是你
那一吻極回味 I love you forever 我真的愛你
I love you ass you are 我一世珍惜你
Repeat * #
竟然有個咁既post
唔駛諗即刻入黎呃返廿零三十分
夠100分就一天光晒
我都唔貪心既, 求其加到我過千就得架啦
望各大版主鬆一鬆手加dd
Originally posted by 酷龍 at 2007-5-19 22:59:

你點錯相啦
你係咪隻冷血動物啲朋友~~~~~~~~~~~~~
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-19 11:02 PM:

你係咪隻冷血動物啲朋友~~~~~~~~~~~~~
如果係你係未會加分加盡我先!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-19 11:01 PM:

死都唔認
米噪住恓,博緊加分呀,兄台!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。