<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】
返回列表 回復 發帖
股票價格有升有跌~ 6叔俾o既只係意見~ 點投資大家要諗清楚喇!~

好喇!~ 今日時間又差唔多喇!~ 聽日見喇!~ bye bye!!!~~~

Originally posted by QuiGonJinn at 19/5/2007 20:00:

開宗明義 : 我求婚
正所謂......
...
yes, V sir!!!~~~~
Originally posted by makin at 19/5/2007 20:58:
係咪講乜都得架-.-?
咁唔好咁多爹..速速磅-"-
望咩望..比分啊\./
如果你唔比!!我都無你乎/~\..
俾你笑鬼死~~~~
Originally posted by 阿感 at 19/5/2007 21:52:
等我話畀大家知乜野係真係o既求分啦

* 我向你求分 我求應呀承
我我愛你情深 這情意天能證 *
# Wont you marry me, I love you very much
Wont you say "I do", My love is very ture #
Repeat * #
我永遠愛著你 永跟你唱大戲 我愛你是你
lala 你莫逃避 I Love you forever 我真的愛你
I Love you ass you are 我呵你珍惜你
我無俊俏儀表 無頭髮兼無錢 但我愛你情真
我求你應呀允
Repeat #
我永遠愛著你 嫁給我最合理 我我愛你是你
我請你莫逃避 I love you forever 我真的愛你
I love you ass you are 我一世珍惜你
快答應我求分 我成個好呀人 有勇氣更誠懇
快回送一甜吻
Repeat #
我永遠愛著你 撐台腳永伴你 我我愛你是你
那一吻極回味 I love you forever 我真的愛你
I love you ass you are 我一世珍惜你
Repeat * #
.......................感感.............
原來你...........我睇漏眼添~~

Originally posted by Lyon at 20/5/2007 16:45:
我要求分, 唔...
Originally posted by QuiGonJinn at 20/5/2007 17:11:

老大,你咁講即係飛我出局啫,
我地...
咩呀!~ 嚟玩野呀!~ 分係我set 嘅!~

入唔到咪入唔到囉!~ 鬼L叫你兩個咁L大碌呀!~
入L左去D女重有嘅!~ 我o地呢D 小笨咒點算呀!~~

Originally posted by 自由神 at 20/5/2007 22:17:

lala你大細超
自由神~ 我係大細春呀!~~~~
Originally posted by 自由神 at 20/5/2007 22:22:

屌!我搵極到搵唔到舉中指既icon既?
咪有囉!~ 凸
Originally posted by Lyon at 20/5/2007 22:24:

呀..呀......呀, 入o左啦.......仲好舒服呀 ~~~~

不過要由 page 1 追番上去呢 ~~
仆街丫!~ 邊個含+剷放你入去咖~~~~
Originally posted by another_me at 21/5/2007 18:11:
希望老版們大發善心加下我地d新手分.....
兄弟!~ 06分攞去使!~~
Originally posted by 自由神 at 21/5/2007 18:30:

新手!你要努力呀!
我新黎頭三個...
Originally posted by 自由神 at 21/5/2007 18:37:

果然有前途!
多D你咁既會員既話,EF就勁到無朋友啦!
死仔丫!~~~~
Originally posted by 自由神 at 21/5/2007 22:39:

咩事鬧人死仔呀
因為...................

死仔買四仔~四仔播死仔~死仔買四仔~四仔播死仔~死仔買四仔~四仔播死仔~
死仔買四仔~四仔播死仔~死仔買四仔~四仔播死仔~死仔買四仔~四仔播死仔~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。