<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by iamnot at 21-5-2007 13:01:

你點 check 到架......
不過.....現在真是好少分......不好趕盡殺絕 wor

現在努力中 ......希望 快x D 有100 分, 任屌不怒
屌,你梗係想我 check 唔到啦........
我現在都是好少分咋.....唔趕盡點有飯食呀......

我三年前已在努力中.......希望 快x D 有10000 分, 點屌都怒
Originally posted by Triangel at 21-5-2007 14:04:

會員iamnot,
唔好意義,
可能AIO d 老頂去晒旅行,
未能回復你個post
我私人醒住10分你用住先,
#157   吼.................Tri 姐
Originally posted by iamnot at 21-5-2007 14:10:

屌.....你要咁多分做咩啊..........
我好多個 aio  post 都未評分啊......屌............你仲想點啊
小.....我要幾分咪要黎睇你果d post d/l 你果d圖囉衰鬼.......
你得閒多d黎呢度傾計咪得囉......呢度 ge 版主評分好有效率架.......
我咪仲想十卜你繼續開 post 囉
Originally posted by Triangel at 21-5-2007 14:13:

你真係需要Bright出面擺平~
點解?
無粗口無色情無暴力.....
而且我都無咩講錯野......
Originally posted by 自由神 at 28-5-2007 16:22:

叫【guswan】
叫【guswan分身】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。