<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車仔贏左
返回列表 回復 發帖
車仔好波
Originally posted by 龍九州 at 20-5-2007 03:05:
抵死啦曼聯,以為搉番個英超冠軍就巴巴閉閉.
車仔好波
比D體育精神.......唔係佢地攞左英超點顯得我地攞呢兩隻盃既矜貴呢?
The show must go on ~ 下季車曼再鬥過!
足總盃入球及比賽精華

http://www.hk-soccer.com/england_fa_cup/

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-5-20 at 07:28 AM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-20 07:26 AM:

比D體育精神.......唔係佢地攞左英超點顯得我地攞呢兩隻盃既矜貴呢?
The show must go on ~ 下季車曼再鬥過!
講得好有道理呀
我撐你

不過好老實講句
雖然自己係曼聯fans
但曼聯尋日既表現一定係水準之下 尤其C7同R8啦
自己個人就覺得打得最好就係史高斯 d波好到位呀

仲有 魔帥既調動其實今場都唔算好高明
唔好唔記得 佢加時係換走下半場先出黎既Robben waste左一個換人名額架
曼聯個邊我都唔覺得費sir有錯呀 carrick抽筋跑唔到啦 giggs又老無哂氣
唔通由佢地兩個係場度企咩?我覺得費sir換人係無錯
如果要話費sir就應該話佢唔應該一開始出費查應該用a.smith
費查係中場真係唔見得對搶中場有咩作用...
同埋軒斯係左面成日踢漏 亦係一個弱點黎(但其實evra都唔好 因為佢淨係掛住攻)

最後一樣啦 其實今場真係五五波啦大家打到
只係車仔有一球靚波組織到+入埋咁解
始終覺得大家既表現係值和既

唔好意思呀 突然想打咁多野 但好似唔match個topic=.=
Originally posted by mikeycwebb at 2007-5-20 09:57 AM:

講得好有道理呀
我撐你

...
如果唔換走Robben,隨時無得贏添吖
魔帥就係勁在知佢唔掂就換走佢,徙左都要
Originally posted by cfccfcc at 2007-5-20 11:26:

如果唔換走Robben,隨時無得贏添吖
魔帥就係勁在知佢唔掂就換走佢,徙左都要
Yeh Robben is slightly injured plus turnover two times that can make Chelsea lose.
Mourinho well done!
雖然曼聯輸波, 但贏左風度, 表現同掌聲, 有眼o既球迷一定會支持
Originally posted by bigfish at 2007-5-20 12:56:
雖然曼聯輸波, 但贏左風度, 表現同掌聲, 有眼o既球迷一定會支持
完全欣賞你咁有風度...唔似得第10個 post 嗰個人咁...
Originally posted by bigfish at 2007-5-20 12:56 PM:
贏左風度?
唔見得
1)費sir大鬧艾辛剷giggs係十二碼,話魔帥之前比左好多壓力球証
2)傑斯都仲係覺得自己0個球"空降射球"係無犯規兼過晒白界

睇黎蘑帥同費sir都係同類人
唔認輸的人
"雖然XXXX, 但贏左風度, 表現同掌聲, 有眼o既球迷一定會支持", 係魚神對愛隊/將失意時必用的百搭辨護句式.如

1.雖然朗尼踩JJ被罰出場導致輸波, 但贏左風度, 表現同掌聲, 有眼o既球迷一定會支持

2.雖然加利仔回傳令羅賓遜踢空氣導致輸波, 但贏左風度, 表現同掌聲, 有眼o既球迷一定會支持
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車仔贏左

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。