<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 西甲榜首形勢極之緊湊
返回列表 回復 發帖
rm加油呀!!
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-22 01:42 AM:

我冇話皇馬一定攞冠軍!只不過佢宜...
皇馬榜首不是因為對賽成績較巴塞佳嗎?
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-22 01:42 AM:

我冇話皇馬一定攞冠軍!只不過佢宜...
而家皇馬冠軍係因為與巴塞對賽成績較佳, 而不是戰績贏多一場,
了解多一點先黎扮代表, please.

我無記錯, 西甲榜首若同分而對賽成績又一樣,
好似只計得球, 不計失球的. 有錯請更正.
Originally posted by killkill at 2007-5-21 10:49 PM:
唔係華西win巴塞咩?
Originally posted by kaichun88 at 2007-5-21 11:27 PM:
計算對賽成績不會計算碰頭時哪隊總入較多,亦不設「作客入球優惠」。(From明報)
所以皇家馬德里和西維爾對賽成績一樣,若兩隊同分,計得失球,得失球暫以西維爾佔優
多謝版友killkill及kaichun88指正,巴塞隆拿華倫西亞對賽成績有誤,皇家馬德里對西維爾不設作客入球優惠。現更正如下。

西甲四強對賽成績:

皇家馬德里 對 巴塞隆拿   主 ( 2 : 0 )  對賽較佳:皇家馬德里
巴塞隆拿  對 皇家馬德里  和 ( 3 : 3 )

皇家馬德里 對 西維爾    主 ( 3 : 2 )  對賽較佳:沒有
西維爾   對 皇家馬德里  主 ( 2 : 1 )

皇家馬德里 對 華倫西亞   主 ( 2 : 1 )  對賽較佳:皇家馬德里
華倫西亞  對 皇家馬德里  客 ( 0 : 1 )

巴塞隆拿  對 西維爾    主 ( 3 : 1 )  對賽較佳:巴塞隆拿
西維爾   對 巴塞隆拿   主 ( 2 : 1 )

巴塞隆拿  對 華倫西亞   和 ( 0 : 0 )  對賽較佳:華倫西亞
華倫西亞  對 巴塞隆拿   主 ( 2 : 1 )

西維爾   對 華倫西亞   主 ( 3 : 0 )  對賽較佳:西維爾
華倫西亞  對 西維爾    主 ( 2 : 0 )

[ Last edited by KLF on 2007-5-22 at 07:34 AM ]
其實皇馬唔穩陣
你睇下佢後防
真係嚇屎人
特別係沙治奧拉莫斯
一季拎左十幾張yellow
輸左幾球12碼
真係炸彈黎
皇家馬德里加油```
Originally posted by hwkeung at 2007-5-22 04:33:

而家皇馬冠軍係因為與巴塞對賽成績...
唔該你唔好係度扮大代啦L樣,你睇唔明我個POST就問,唔好o係度瓜瓜叫!
勝出率多過巴塞一場(皇馬21場----巴塞20場),咪就係皇馬2:0贏巴塞o個場!
你個pk我o係度善意分析吹水,你o係度發神經咬我,有病唔該你快d食藥,我賭錢o個時你都唔知係邊啊L樣
Originally posted by kaichun88 at 2007-5-22 03:16:

皇馬榜首不是因為對賽成績較巴塞佳嗎?
係囉所以皇馬勝出場數多過巴塞囉
Originally posted by cmchi at 2007-5-22 07:51:
其實皇馬唔穩陣
你睇下佢後防
真係嚇屎人
特別係沙治奧拉莫斯
一季拎左十幾張yellow
輸左幾球12碼
真係炸彈黎
係呀!唔知點解佢地後面LEE一季失波失得好勁
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-22 04:19 PM:

係呀!唔知點解佢地後面LEE一季失波失得好勁
係呢一排....
季初唔識入波但都算失得小
依家識入番波...
就變左狂失波
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 西甲榜首形勢極之緊湊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。