<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:10 AM:
- c( k' o0 t9 p% k, b% Z& D  b7 x7 u+ m( T4 F+ C& v( F
* n; K0 P" T( ]3 i5 U4 j
係...因為過左一排睇又會有新既體驗同感受.......呢個係佢既小說其中一個最出色地方......
  c; a9 d0 ]$ G7 {7 p
每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:12 AM:
0 F$ w$ `7 b( ^
& h9 G; `5 e; `6 C
6 p0 I7 r* @1 {* R仲駛講?????梗係雙兒!!!!!!!!!!咁既老婆去邊度揾?????
1 Y' Z' s- {5 P+ y$ \+ s1 t呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:12:7 I; k* t; V/ M7 L# R
4 D% d# k% X. Y8 `
每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
) w1 U& N# x/ d$ L, T
" ?8 h  ]4 I! W
天龍....最妙始終都係段譽.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:14:' ^' x! G9 @$ S6 \$ u

2 w- G0 W3 @4 {; @( A6 T3 a- \呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
: ~6 O8 I  X+ l* P7 h6 m7 ?) H4 Z; B2 \: E, i! p
阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:14 AM:) ^/ m% o% [% a
0 {1 V' V1 N7 H2 ^+ ^
) Y/ M$ p' F8 q
天龍....最妙始終都係段譽.......
# G/ z/ D# M% s5 O+ d( Q
佢對王語嫣真係…唔知好嬲定好笑
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:16 AM:
5 z0 {9 P) S! `5 f4 G: b' {& {% ?9 P- b: H- C! a/ `# g
) U2 X' ^) a5 M# w' b; a$ o  T, s
阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
1 S; U8 f# J( [+ a; B
我好厚面皮ga
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:17:
/ \! D0 K) a& x& b0 u/ ?
8 N  X+ \; N1 _; t  s我好厚面皮ga
9 D! n8 B) I7 A, s
0 K- J& S2 `/ U* P; K不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:05 AM:' t/ V$ v2 Q# t* g" w4 S: q

0 w+ U0 {! ^4 M  o! O% M邊兩套?
5 h$ }' D+ z! P4 z笑傲 同 ... 雪山
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:19 AM:8 x1 O& g) \! o3 j- {

( p/ [* a7 k* z6 ?0 u
; p% t5 L5 Y2 U不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
: d# u! I+ f5 O0 t  a! R
有無睇d新版?我唔知做乜要改…
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:14 AM:  i' N; j: ?4 }" j5 b7 D# h. c
/ k! C, F8 n& ^# N7 g
呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
/ l* |: n) S% W1 E* U我睇緊阿朱 ... 黃杏秀板 , 正
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。