<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:59 AM:: U8 r$ m1 B6 M, z

$ b- N0 ]4 ~3 f我反而覺得佢個世界得佢自己,佢對喬峰都係出於佔有慾多,呢個人想要嘅嘢一定要得到
4 W  `9 c& R. v0 Z  M+ K我覺得佢性格係衰 , 但代表佢任何野都衰( m6 h: I/ g& T& ?, w6 k1 X$ b
好似我咁 , 比ef孤立過 ... 如果果陣有人幫我 , 我一定對佢死心x地 , 係咪???. d. ?/ s8 g; ^2 B% G/ y
同理 , 點解換左係阿紫就 出於佔有慾多???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:04 AM:& B$ P9 Z* |0 ^8 b! M

0 G/ J( ]+ q$ h! z/ B0 b6 E( O星宿派班弟子係點樣,要奉承老仙,...
* y, `7 R" V6 f
講落去應該會去左性本善/惡論
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:05 AM:2 d$ [# @  l1 J: S7 J/ u6 C
( C7 ^4 I0 a  T1 y7 h: g
我覺得佢性格係衰 , 但代表佢任何野...
# |$ ~8 |- d; D. ^; S
因為由佢其他行為引申出呢個睇法(詳細唔記得)
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 12:57 AM:
# z+ h/ _1 ~0 c. m* c  s
7 J" c* D5 }5 w" v' u1 ]咩女先?
% ?5 `% Q0 }  t8 Z女友同老婆啦
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 00:59:
* ]& ~2 I  v+ x- A- W9 O1 x( p: X0 r" I- z3 L
妖 , 試下你老豆自細帶你去劈友 , 睇你兇唔兇殘???
6 G' {! Y$ F. h/ H1 d9 z% d9 g" ]) `' m& w  s* O
又係呢個理論......
( s7 H8 J) `! j% ?% u觀點不同......晌度講多10年都一樣...........
$ s) }8 P9 L0 Q# B總之你話佢可憐我就絕不同意...........; H% ~, j+ V. f% _+ i
不過我反而咁樣令我諗起一樣野.......可能倪匡同我同膠蛙一樣....所以整走左佢隻眼......而金生就同你同吉士溫兄一樣......所以比佢繼續玩落去......: Z% Q1 @/ N0 h& F

* r& U" E4 P' K' s" A- e晌我眼中佢直頭只係當佢姐夫係行走江湖既擋箭牌....護身符....甚至連膠蛙所講既佔有慾都講唔上......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:07:
  E/ p( n% I( A" Z& t! i+ Y
" R* x# C7 M9 D4 R4 x/ e6 A6 [1 b講落去應該會去左性本善/惡論
: c- Z& V0 y  B& |
阿紫本性吾差,睇佢死左個姐姐果陣?唉
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:08 AM:
& Z9 \1 M% W) F- b8 H, g3 q0 D0 \$ p/ [* s
因為由佢其他行為引申出呢個睇法(詳細唔記得)
8 m3 `; n+ X! H7 }% ]
如果我寫色文 , 會寫郭芙但唔會阿紫 , 因為佢好慘
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:05:! J; {3 b* L) p2 ?( r0 G

2 D/ e; J1 N) H+ j2 ?. v/ ~我覺得佢性格係衰 , 但代表佢任何野...' u7 ~9 J) Y9 [4 ]$ a7 ^
好似我咁 , 比ef孤立過 ... 如果果陣有人幫我 , 我一定對佢死心x地 , 係咪???3 w: a4 R4 @! z# X/ r! \9 k- A8 @4 q, Y
同理 , 點解換左係阿紫就 出於佔有慾多???
' a# r( O4 O, x" }) ?, P

* S! M% x0 n: U3 N" z
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:04 AM:5 e9 [) w, T7 b
5 t1 J% ?3 x5 q2 [
星宿派班弟子係點樣,要奉承老仙,...
+ b7 C8 V4 i; d/ v: K( j1 R呀!仲有,見親金庸迷一定問,鐘意邊幾個角色?
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:09:
$ K  V) ?: R$ q" [
5 J+ |4 f! K; y; U女友同老婆啦
3 f9 M) A, @/ l  {7 A0 r1 U
首選雙兒,我大男人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。