<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:09 AM:. c0 a* x- h! G* D
& {8 v4 r# ^. G

. [4 D/ Z( Q, a; F7 z1 A" M又係呢個理論......1 i5 P" H4 X: t! I
觀點...
% `( W+ ^/ F& E/ s無左擋箭牌會自殺???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:11 AM:
8 A' f" T% b7 S2 U! R" ?: v+ Q: K- o9 ~' U
首選雙兒,我大男人
( O( T3 A& w0 \! W- X( [3 I6 I4 m+ J
中意邊d角色呢又?
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:11 AM:
' I2 Q7 ^1 p: @, l& V
* ]) L, N) h9 J  `- D# h8 s$ j- `1 I呀!仲有,見親金庸迷一定問,鐘意邊幾個角色?
5 f2 d* j( Q: x其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色
: @. m3 M& [7 v% m/ v- L如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:10:& a3 J+ G* U+ c4 c7 `' R% m. p9 [3 q! J

1 N4 |+ D; Q5 s如果我寫色文 , 會寫郭芙但唔會阿紫 , 因為佢好慘
& c! U# G: J! V( e, O+ t& m
郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:15 AM:
$ j1 h& M& \3 a' E6 b8 ^
" Z; j2 |) L( O其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色
" V3 z/ _& \# H# Z如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
5 m2 L7 e& Z, ?5 F# H* @, N
我都同意,歐陽峰我都好中意,頭先講過田伯光啦,楊逍我中意(唔算反派),向問天我都幾中意
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:16 AM:
9 E1 N9 N+ t5 u+ u& @% V" l7 g( I6 L7 [0 }
郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
  ^% n  H3 U0 t' h4 o最重要係佢無為情犠牲過
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:16 AM:
/ W* g, i+ n4 T4 G3 k
$ w& d' ^+ ~( J; Z( d郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
% _3 v5 N: f; [- ]: @; ?: {
寵x壞,嬌生慣養
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:15:
" Q" b" d& v; W3 j# K, o7 T
% A( D" Q9 k( T% V% e3 j& c% r中意邊d角色呢又?
  M, F; {4 d* h
收工,返屋企先講
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:18 AM:3 Y$ k: X; {7 C( ~4 ^2 s- z; W' d

w! v: M5 j! I; f7 G最重要係佢無為情犠牲過
5 q& b% }  l! n7 p( h7 }6 _1 A! h有,最後大戰嗰陣佢肯跪楊過去救佢老子公,對佢而言係ga喇
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:20 AM:
  N% b9 v3 X8 b1 q% ]6 \# s
  [9 X- T$ n0 Z收工,返屋企先講
' s+ Y0 [1 c6 r0 u7 ]
希望等到你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。