<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:10 AM:: D8 R& z0 [3 U) \; w) K- v

1 U. x) j* {; Z0 n$ x: v4 r7 |% f. t$ t6 q
係...因為過左一排睇又會有新既體驗同感受.......呢個係佢既小說其中一個最出色地方......
3 j$ H- ]; F1 L9 q5 B6 V2 p每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:12 AM:- l, y8 ?4 i1 g) b/ l- L
% d7 k  a( d$ @

6 F3 y# P* _+ y( p! |$ d4 A& K/ X; r仲駛講?????梗係雙兒!!!!!!!!!!咁既老婆去邊度揾?????
% }' Q$ F. f9 L) |; N" F
呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:12:6 E; o# m( w2 n& t' K' P/ u( A- x# b
2 _8 g5 @- O/ i: d
每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
8 K/ z/ L' w; p/ G/ P
2 {3 J5 a4 g7 }/ L' S! [. ]3 r
天龍....最妙始終都係段譽.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:14:
! J2 U( E: l$ ^9 F2 P( v- I7 S! s- K, U$ E7 x8 d
2 K6 a0 I& t0 d
% m7 X$ D# U- ]5 b7 n/ B' j. t& a
阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:14 AM:5 E) e4 i! f" L5 @8 T" _' F* w1 A" Y

1 l+ _# l" L; \" F' c3 o* y
$ Q$ x' g$ W' n$ a6 X2 C- T天龍....最妙始終都係段譽.......
4 Q3 {. d  ~& K3 x3 y5 R& V. v佢對王語嫣真係…唔知好嬲定好笑
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:16 AM:
4 F6 a0 T1 l- N1 j! o: [5 y" a* c7 _  t% i7 y/ W/ O
: Z' }/ J- i! T) g" f
阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
9 p! F3 m+ r' w6 B$ d% b
我好厚面皮ga
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:17:
9 r. F. D3 ]# v2 g( f
1 m% J6 P0 d' R8 U我好厚面皮ga
  E7 a3 o0 l7 R3 N% n/ Q+ U* n

# d4 J4 U6 O& Q3 k- |3 o不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:05 AM:
  \! m5 d! }* w- ~/ R  v% p
  H+ m9 Q1 ], T4 o4 ~邊兩套?
* }/ B8 W- t- r( [0 A& u笑傲 同 ... 雪山
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:19 AM:: c3 |1 M" F& ~; l9 w

7 J- W* ~* ?2 H$ i/ e: A  ]: h( n5 j" Q3 G% S0 Q
不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
4 l2 p, Q" J: e5 S# f  @- [
有無睇d新版?我唔知做乜要改…
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:14 AM:
9 H2 O* h8 H- J# R4 Y) W8 F/ ^/ g: V9 p. F0 a8 q
# F* f( R, n- V+ {! T$ o. g8 U
我睇緊阿朱 ... 黃杏秀板 , 正
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。