<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:49:" n% c+ [4 ?! D% b4 R# H
- h" D0 ~+ g: c+ @' n
你又有d道理,但我睇住佢對游坦之衰到咁又爭佢唔落
7 ?* \! L# V! X" N7 R
' z4 k. v$ a5 a. R唔可以全怪成長期既經歷....(當然都係好重要既性格構成部份....)
! q% \2 r* v- @: C/ T; b佢既本性的確係刻薄殘忍...如果佢本性係好......佢總唔可能咁對番游生.........(即使佢並唔喜歡游生....)
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 12:54 AM:" [: W9 c" [7 U7 K4 }8 \- m) F
6 A& }! @7 `+ `. ]
自細無左老豆老母,係星宿派中講錯句說話都死得好慘,, a  W: \0 u$ L. c
岩岩發現自己屋企人又即係睇住阿朱慘死,老母又係情婦,/ T: c7 j" n  {9 M: n5 R
' p. b! G/ C& e" @" K9 ~
邊個人頂得住,十幾歲乍
+ g, B9 e& X+ S( P2 ]1 N+ p0 N6 w
咁任揀一個做女你揀邊件?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 12:47 AM:
& o; C$ H" c- c5 q0 G( c+ b0 L; |  D1 s$ r1 P& A, {# C
nono, 阿紫係可憐,俾你係星宿島班人渣中長大試下
8 P& H; h4 k7 @$ P1 V: u( {我係電視度睇 , 佢7 J9 Z9 h/ b2 f7 h& q* _* Z3 p) L( x
1,係星宿島班人渣中長大. [: n) _  ^0 d& E1 s% p
2,認番父母都無咩特別感動
$ e+ X$ S4 C7 F( P" x6 m2 o3,見到姐夫既情深先感動到佢 , 所以佢好想姐夫好似對姐姐咁對佢
* ?7 [6 I1 c* M# K- o0 j3 M6 A
佢成長無溫暖 , 第一個比溫暖佢既人又係姐夫& g7 c* H7 e2 E- n5 s; J+ J5 M
而且連佢父母都覺得佢難頂 , 只有姐夫無
+ U2 D1 o8 N# B  A7 v7 i1 \$ }) K(或者無表現出來 , 但我覺得真係無 ... 因為比內疚淹蓋左)* z* E& m5 D; u* `& N, N+ Y2 @
所以佢勁like姐夫 .... 由此形成結構性悲劇
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:55 AM:
  [1 G0 ]) F8 a0 T2 E" N/ Y5 Z0 E" A
6 Y* z( _4 h/ }# k/ {( c
佢既本性的確係刻薄殘忍...如果佢本性係好......佢總唔可能咁對番游生.........(即使佢並唔喜歡游生....)
8 p% _! s! i; T  [6 r對呢個角色,我同你睇法一樣
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:55:4 f$ h& B* S1 F. x7 t

" _& J7 [, T% f! T  }) A咁任揀一個做女你揀邊件?
* z0 J$ o5 J2 B4 O咩女先?
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:55 AM:1 R( W) {* n) i# }2 Y$ [

' p& ~$ E1 X8 l- ]* r8 N+ J/ [* D7 N
; G6 W: J$ S% O8 H. w1 A1 f唔可以全怪成長期既經歷....(當然...
( Q9 P9 Z3 d5 A, {妖 , 試下你老豆自細帶你去劈友 , 睇你兇唔兇殘???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 12:56 AM:
: W$ P$ i% w5 A& M4 P
2 D6 I7 _" x/ R我係電視度睇 , 佢
9 l7 R& Y+ }( C3 W1,係星宿島班人...
) A4 j* E$ r7 y5 h0 g9 q+ f我反而覺得佢個世界得佢自己,佢對喬峰都係出於佔有慾多,呢個人想要嘅嘢一定要得到
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:59 AM:
. J7 L+ a) `- ^  l& E+ j
& o- I% K3 O8 R8 X% I" t我反而覺得佢個世界得佢自己,佢對喬峰都係出於佔有慾多,呢個人想要嘅嘢一定要得到
/ r3 r5 p7 C  x3 E6 X! w! I4 ^你e個真係問題 , 人硬係鐘意將所謂既衰人 , 唸到100%衰 ;+ [, K3 @7 Y5 F7 k! |
將所謂既好人 , 唸到100%好 ... 其實咁係唔岩既
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:01 AM:( G9 J3 w. ~9 N  }

& _3 U! C2 Z( H; c你e個真係問題 , 人硬係鐘意將所謂既衰人 , 唸到100%衰 ;# R- F! r* `( L+ p2 X
將所謂既好人 , 唸到100%好 ... 其實咁係唔岩既
  O) C' B- h9 v5 |( y/ x
我係ga,一唔中意嗰d人就好憎
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:59:
* v. c5 i& R7 s% v8 s2 Q; O6 b
5 c  \. f! M/ a) S8 F9 Y$ k/ ~* q" q8 o我反而覺得佢個世界得佢自己,佢對喬峰都係出於佔有慾多,呢個人想要嘅嘢一定要得到
2 O5 C5 ?3 L/ y8 d# k% o2 [" ^星宿派班弟子係點樣,要奉承老仙,互相暗算," R2 x  A# l- B
人格消磨到點?1 W& L- t; ]1 b$ t) h
十幾女,生存已經奇蹟,佢真係乜都無,對唯一鍚佢嘅人(佢覺得)有佔有慾有乜出奇呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。