<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
最中意邊d角色?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-25 11:53 PM:
" Q7 U! @7 z, n
! X2 r9 o3 ?9 s- Z9 }" r! o( ?: F9 v田伯光
9 k. f# a0 N9 T" H; \
似你?佢係一個好漢
我中意洪七公、喬峰、令狐沖…仲有好多
Originally posted by feuosma at 2007-5-25 11:56 PM:1 E' x1 y4 w. K4 x
/ Y, l- I1 k# s# u

* z( x, j# O5 X; ]4 O% D( j4 g膠蛙你係版主....係咪可以將發爛咋專區入面我地傾金融小說果D帖移番過黎????
. {4 _' r6 M  O) w' ~% S
唔多識…我試下
甘仔其實未睇過任何小說版?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 12:00 AM:& h2 p/ n: i4 I/ V! a) @
1 N) y8 G5 f; q/ N8 k+ k
佢戲份好少 ...
( ~7 b& B! N' y! J& j
但好搶戲呀,我最中意d七情六欲嘅角色
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 12:01 AM:
+ e5 x2 {9 s& X6 ^; Q
+ m4 H( @: y3 S- n1 Z7 ~3 t( d9 ~用時間移post , 點解唔用黎傾偈???
- x7 |1 P* J) |& @; W$ S4 Y
有趣有趣,加分~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 12:04 AM:
9 m6 A9 H" U$ |$ d& R6 ]" a! q% a; `( r) I6 ?9 u# \( z
都話 金庸有兩套 ...
) Q  y; z: e- L" a7 M# j  O7 g7 ]0 ]仲有 台北人 邊城 唐山大地震 長腿叔叔 ... 等
  n# u) Q' l2 g# T" b* M7 A& C+ t+ [
其他都係網說~~
5 P$ T( f. b' l4 M" w4 [6 n
邊兩套?
feuosma 應該睇哂全部啦?
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:06 AM:8 Z8 ]! J# C$ N
8 z# c6 J( I* l
' t# y9 ]  E- m6 q' T
金庸果D值得全套咁多本睇三次以上......." f! C4 Q  @  O6 _, ~
我就只係6頂....天龍...同笑倣睇過三次.....
: O9 k+ E# ?0 c) v) c3 M
我覺得每過三幾年就可以睇一次
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。