<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:05:
  D! Y7 P  ]0 x3 Z1 @- w( q
+ T& k! o4 m5 v" H* e6 {我覺得佢性格係衰 , 但代表佢任何野...9 C, c6 G5 r% ?/ W7 V) M4 `; L
好似我咁 , 比ef孤立過 ... 如果果陣有人幫我 , 我一定對佢死心x地 , 係咪???% `3 S$ h: u2 u& K1 {& X( G
同理 , 點解換左係阿紫就 出於佔有慾多???
! Q  j7 \8 F8 e% o
2 m4 B* \- U- C3 U* e0 l& R: s
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:12:
9 q9 V, x1 L" H4 J4 m$ |7 Y
  O4 T2 E6 g! f3 R0 U7 h7 b! Z6 S% q無左擋箭牌會自殺???
1 z1 G0 Q2 `6 t4 ~( ~

! F. q; z" g9 J7 V* L  ]你咁講....即係話佢本性係好???係咪????* P9 x1 v+ x( P+ {5 w7 b
咁游生對佢係咪好過佢姐夫對佢????都係果句....佢本性真係好....點會咁對游生....: L" L  M- s+ ^$ e: v. {% q
(仲有一點其實好重要....其實我覺得佢不嬲都暗戀佢姐夫....不過唔知有冇人同意???)
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:23:
7 J' a3 h1 v$ b5 E8 g3 {* R
6 \+ b9 H+ F2 x對呢個角色嚟講,跪好大件事
- N, D5 `) n% L/ i) g  d" B: w" a8 }9 V* @6 T  M: E) E' t& V
不過講真...講衰....我都覺得佢一定衰過阿紫......
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:26:- c5 V1 p9 J) u

+ u. ]1 O# C; Q' q係e+咩都話要分開姐~~
& ?7 C. z' L( b5 y. w
7 R* q$ E: b8 N( [8 e" ^. D7 Y* \睇左幾次.....發覺金生晌呢點上唔知係咪專登寫得曖昧D???睇左幾次我都唔能夠確定係咪.....唔知有冇高人赐教????
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:28:6 W& h; f, B7 ?5 C6 ]" e0 J5 K
6 b9 g1 a) x: W# o: k' z& G2 P7 ?2 `
講埋先,你咁諗可能因為認為人只有...
2 y. `$ I- P, R8 T& A7 X* ]

' O, R6 ?4 C& b/ E; o* d% n同意...佢既情況的確係咁.....4 O, J  Q% Q2 g' V( [
但既然佢根本不知正確既價值觀是甚麼......佢既種種惡行不就正正反映佢本身既品德/想法(即佢自己既價值觀)????& z4 G+ Q9 e- |( f( |; W: _6 U
佢唔知自己係錯是當然....但總不可能因此說佢沒有錯把???
$ z( @7 S" h9 g" b3 l
4 {  P) f: u  r. k哈哈...你走左...三缺一TIM.....
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:33:3 {4 I1 j" J8 j- G3 N+ D

7 y. G2 p% q4 V. N4 r你ed人咪指住 徐生 , 否定人地係 好老公 好老豆 孝順仔 既人羅
# `9 a' Z$ j8 q
, S( f3 f( q' E7 W0 t% y
你又錯...一件還一件.....徐生呢件事我同你觀點一樣..........+ }: `- ]; u( ~+ L  z' Q
徐生果單擺明比傳媒老屈.......阿紫就200%唔係.......
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:44:5 E' u7 O* w, a$ N# l/ B

1 o  v( h# y) ^1 c  K- i1 F講埋先,你咁諗可能因為認為人只有... / v  b4 L7 x6 D- K% G
咁 徐生 唔係有兩價值觀咩???
$ l  {  q! b& f0 q% |) m" T+ S7 k$ i出面係衰人 , 家裡係好人
# [# f5 L8 u) c! I4 A

2 t) ^! T, |! M" \# v呢個只係你從傳媒中見到既.....唔通你識佢?????( _( K( Z0 l: t" P( F& G
呢兩樣野根本唔可以同為一談....因為大家根本唔知道真正既徐生係點樣......
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:48:+ a& u3 Z  u% K1 x5 r
呢個帖令我發帖數上升不少
! ^5 d! O" d, m) r9 c

& C2 S" e5 H1 K5 Q0 K我都係......
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:48:  I, g3 E/ p3 {2 ]- r8 w4 n! Y5 e
1 D# o( P& Y4 C. Y3 \, R, g7 X9 l+ g
我會可憐佢,吾會批判佢,2 J% r4 A6 x8 F) R* s9 {

9 D  |& D  d  L, L# q' O* z( b相反郭芙,佢大把機會認清正邪,自己吾識諗誤己誤人。
3 i' y. Z& d8 Y4 Z6 w3 ]
9 _" N3 [% N% H2 _
...所以講衰...佢真係衰過阿紫好多......
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:51:' y. R7 I$ C( i: ]1 x' ~" b- N

5 \- v& `% Y5 _' |  \2 g1 g如果信傳媒就pk拉 , ed係人地 老婆 老母 講既
- `4 A6 ]4 N% I+ @8 ^你唔通唔信人地 老婆 老母 , 走去信d pk傳媒咩???
! K! J( X; C$ ?) `- Z
4 t: t" @+ O* G) ?5 {你好冇睇過羅生門????(其實果個故事真正既名唔係呢個...)
# N3 f0 O# I2 i! e& z人已死左.....所謂真正既真相根本唔會再出現.....晌所有人(包括人地老婆老母pk傳媒)口中講既野都已經係經過不同程度/角度/觀點過濾後而得出既......
1 K/ C+ K- i2 K; ~" I' ?- h一定唔係事實既全部......
( \4 t9 u* Z/ E3 m& I& Z
8 U5 a) @& K4 s3 ^8 X$ W我想講既不能相比係因為徐生呢單野真相大家根本唔可能會再有機會知道...唔同阿紫如假包換係一個創作人物.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。