<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 12:54 AM:4 _8 ~# f' O% j5 z6 Y6 M
7 M. [* ]4 C% h
自細無左老豆老母,係星宿派中講錯句說話都死得好慘,
% c& _, _" t6 P$ F/ S岩岩發現自己屋企人又即係睇住阿朱慘死,老母又係情婦,
* s$ H" Q7 [( c, o8 O3 [2 W
9 G! U5 W6 `/ ]  p1 U8 G邊個人頂得住,十幾歲乍
$ N, X7 t* W& e& N# r咁任揀一個做女你揀邊件?
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:55 AM:
# s( w8 R( d+ F6 u' I' W) I
6 B1 p3 N2 h+ K4 r) b: ^6 @2 B* A. I9 b( ?" e. E
佢既本性的確係刻薄殘忍...如果佢本性係好......佢總唔可能咁對番游生.........(即使佢並唔喜歡游生....)
" @5 @7 s% |8 M3 `對呢個角色,我同你睇法一樣
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 12:56 AM:1 ]( ]/ e% ^) J- Y

7 K' Z& v$ y/ L& ]; U" z, L( |我係電視度睇 , 佢) H( U  i' b  h( w
1,係星宿島班人...
* ]$ T* Y# j" I( u我反而覺得佢個世界得佢自己,佢對喬峰都係出於佔有慾多,呢個人想要嘅嘢一定要得到
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:01 AM:# b9 z( M* e, L; ~6 f; D- E

5 y; W7 ~7 c0 n( J$ Z' X9 F; }你e個真係問題 , 人硬係鐘意將所謂既衰人 , 唸到100%衰 ;
; ~  @7 ]7 T2 y4 u6 w8 ]! [將所謂既好人 , 唸到100%好 ... 其實咁係唔岩既
* j* t6 p3 ^. o; r7 N9 ]( r7 \我係ga,一唔中意嗰d人就好憎
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:04 AM:
/ P+ ]. Z, @$ R' b3 W: ^* ]) e2 A0 f  o8 [1 j6 M6 R
星宿派班弟子係點樣,要奉承老仙,...
/ I5 K1 P8 G2 C: N( j8 Q# m
講落去應該會去左性本善/惡論
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:05 AM:
8 v3 L: V5 N  |2 n8 H7 k5 v9 w
! `! ^+ u7 g+ a8 `: p& ?' e我覺得佢性格係衰 , 但代表佢任何野...
6 R9 w# [# M* v' z6 l; O因為由佢其他行為引申出呢個睇法(詳細唔記得)
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 12:57 AM:) m! Y( Z& ^. X) O9 G
8 U1 V/ O' w6 ~; T3 H/ D$ i, ^
咩女先?
. S* E4 a2 D) H" l/ ^
女友同老婆啦
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:04 AM:8 _$ X* J( S" P( Q+ Y+ G+ c5 ]8 q
( {! `# F3 F8 l! I1 I) q$ d
星宿派班弟子係點樣,要奉承老仙,...
  A- ^0 l7 O; v6 a呀!仲有,見親金庸迷一定問,鐘意邊幾個角色?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:11 AM:
# C2 n3 z6 h4 Z+ p( ~0 `$ a# C& T" ~) u
首選雙兒,我大男人
) ^) p% g' N" g& `- Y- x; ?中意邊d角色呢又?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:15 AM:
9 y, d4 ~! K! s) f: X' x& Z9 ^4 s- }( r" h, q* V: ]5 N+ T
其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色( T2 r7 y6 ?, h2 P" C  Y
如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
6 `7 `; L% L/ f! K2 [我都同意,歐陽峰我都好中意,頭先講過田伯光啦,楊逍我中意(唔算反派),向問天我都幾中意
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。