<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 如果你係女仔 , 做唔做雞???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ROY CHENG at 2007-5-26 06:56 PM:

你言下之意即係話佢阿媽同家姐係雞??
講野識尊重人 , 任何網都係 , "禍不及家人係最基本既"
Originally posted by Maxson85 at 2007-5-26 06:23 PM:
多钱就要做架喇咩?
...
我咪講左 "我親戚" 係銀行經理羅
其實我係想講 , d女仔做雞唔怪得佢地
因為d錢太易搵拉~~
Originally posted by ROY CHENG at 2007-5-26 06:56 PM:

你言下之意即係話佢阿媽同家姐係雞??
唔好曲解我意思,睇番上文就知我講咩
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
你都唔係人...........
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:06 PM:

冇錯~!
有時有d野你唔啱聽~
就唔好回lol~
真係唔好講人地家人lol~呢d係尊重...

個問題係一個發表意見既提問~
大家還是以事論事比較好..
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:09 PM:

我咪講左 "我親戚" 係銀行經理羅
其實我係想講 , d女仔做雞唔怪得佢地
因為d錢太易搵拉~~
你既親戚又唔系雞,
如果她系既话,你开匿个 post基本上问题唔大,
但系个问题系她係銀行經理而唔系雞~
死都唔做!

我唔覺得有咩野可以比自己既肉體同尊嚴既珍貴
為月入30000就做雞?

$$真係咁重要咩?
當你賺到30000,你就會想賺40000

你一日做夠十次好無?
月入100000好未?

點解每個人既月薪有多有少?
薪金除左反映你既工作能之外,仲可以係反映你既成熟程度同理財能力

泰臣你識啦掛!
22歲果陣佢過身家啦!
而家呢?負債1000萬

點解咁多中左六合彩既人到最後都同之前一樣咁既家景?
因為一個人既身家多少係好視乎果個人對於$$既處理能力同道德觀。

有$$唔係大曬,同時$$並唔係一個人出賣人格既借口!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-26 10:46 PM:
死都唔做!:nogoo...
喂..有野搵你
唔好走住..
入橋底傾..
係呢個世界, 雖然無錢係萬萬不能, 但唔好忘記有錢唔代表係萬錢
始終都會有一些東西係唔可以用錢去衡量既...
不過, 也要視乎當時既環境既
如果一個人真係要等錢救命, 可能姦淫擄掠(犯法的, 不要試)乜都做得出
但當你有得揀既時候, 還會這樣做嗎?
而且, 也難以用唔同職業黎比較既, 因為在各行業, 所付出的東西/性質都不同, 又豈能比較呢
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:06 PM:

姐係話你做雞
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 如果你係女仔 , 做唔做雞???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。