<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 唉...你個版住..!!!你甘勁咪又係只係係呢道勁..!!
返回列表 回復 發帖
癡線版主禁左佢言,我更傻都無理由同癡線版主作對咖..........

禁言,就好似精神病人比人綁手綁腳,不再活潑、不再精靈..........剩低嘅就只有一副失去靈魂嘅軀殼、失去神彩嘅眼睛..........
我要出訃文悼念佢呀~~~~
其實呀 garyff20042006,我想話聲你知:係"版主",唔係"版住"呀..........
不如你請個打字員幫你打字,又或者請個寫字員幫你寫字吖,包唔會錯,仲好夠氣派咖~~
Originally posted by coolala2005 at 2007-5-30 00:17:
各位版友:

......如各位有任何投訴請去以下地方作出投訴~
嗚.............百年難得一見嘅"食神"呀........
投訴!

garyff20042006 嚟喇喂~~~~嚟喇喂~~~~
等緊你呀~~~~
等你等到眼訓.............呀有錢人,我走先喇~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-30 02:13:
等你等到眼訓.............呀有錢人,我走先喇~~
鎖返入籠先呀,記住!
哈哈哈哈哈哈........
呀二世祖 ~ 睇完你個post我笑柒到反肚

BOY版主係屋村仔 ? 讀左幾多書 ?
唉 ~ 你見過井底蛙比篤尿浸死未呀 ?

你知唔知你衰咩 ?
你一衰晒命( 我當你堅野 )揀錯地方
二衰搞到個background咁似我
三衰揀錯揀錯目標呀 ! 陰鳩公 !!!
等我想懶小小唔回你都唔得

好丫 ~ 唔駛做呀嘛,二世祖呀嘛
你應該大把閒錢駛架啦
玩返個Game丫不如 ?

以下有一個日本代理網站
http://photo.cplaza.ne.jp/?HG
http://adult.cplaza.ne.jp/
連片連相有100個唔同公司website係入便
不如試下鬥快將6月份既內容一件不少咁post出黎丫
小弟就係咁意join左入面80%既member咁啦
唔係好貴咋,一個多小小
你唔會同我講你二世祖兄閣下俾唔起/唔捨得俾掛 ?
假如連小弟呢關都過唔到

你搵乜春入黎挑戰BOY版主呀 ?

P.S post 呀,唔係呀,高材生 !
Originally posted by ckyckk at 2007-5-30 03:51 AM:
哈哈哈哈哈哈........
呀二世...
我睇你編野笑到叉d冇左份工~
睇唔出你d文筆越黎越精斟

[ Last edited by Triangel on 2007-5-30 at 04:27 AM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2007-5-30 04:16 AM:

我睇你編野笑到叉d冇左份工~
返 H K 再起頭囉

本帖隱藏的內容需要積分高於 65535 才可瀏覽
Originally posted by ckyckk at 2007-5-30 04:22 AM:

返 H K 再起頭囉

**** Hidden message by originally poster *****
返 H K 我連屋村(村屋?) 都住唔起,點返呀?
    住著你間豪宅先得唔得?

[ Last edited by Triangel on 2007-5-30 at 04:38 AM ]
7    6      5    4     3    2    1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 唉...你個版住..!!!你甘勁咪又係只係係呢道勁..!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。