<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 唉...你個版住..!!!你甘勁咪又係只係係呢道勁..!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-31 00:43:
窮到褲都就黎冇得著既孤孤寒寒酸酸 乞丐王子EDuff 執紙皮執尿片路經此處。
啱喇,企定定等呀勇士祖哥醒吓你啦~

今晚割凳
開場未呀
garyff20042006 的個人資料
最近下載的附件 (1個月內下載量 = 159.88 M Bytes)
Download Time Forum Subject Filename Filesize
2007-05-30 22:43:46 自拍兵團 [自拍]唐詩詠, 陳茵媺@《共享無煙樂全城》(25/5/07)) macy.jpg 101.91 KB
2007-05-30 18:31:32 自拍兵團 [自拍] 陳法拉-電腦發布會 DSC_7573.JPG 2.86 MB

車~~~~ 你有無搞錯呀呀有米祖哥~~~
一放你就掛即刻住 download 相,你唔係餓成咁呀嘛?
以你咁有米咁多"特色雌性動物",呢d 女算得係乜呀?
唔駛咁陰公噃,4分得好少下載量咖咋,嗱嗱聲求吓你屋企人用十億八億美金收購EF啦,咁就乜都任你 download 咖喇~
Originally posted by 自由神 at 2007-5-31 00:48:

o係我info有

我好驚呀!掟得死我就好囉!
佢用支票,我用1蚊銀呀!
睇下佢死定我死呀!
sure~

用支票? 佢咁有米,用鑽石幾卡幾卡咁掟你呀~~~
你飽喇你~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-31 01:07 AM:

sure~

用支票? 佢咁有米,用鑽石幾卡幾卡咁掟你呀~~~
你飽喇你~~~
車!佢唔出黎嫁!都唔好玩既!
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-31 00:55:

今晚割凳
Originally posted by belibala at 2007-5-31 01:01:
開場未呀
邊估到佢開頭懶兇狠,原來咁把銀咖...............
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-31 01:09 AM:

邊估到佢開頭懶兇狠,原來咁把銀咖...............
佢查到你底細
發覺不知天幾高,地幾厚!
重以為有戲睇添
Originally posted by BOYDWAN at 2007-5-31 01:09:

可能唔知自己出咗策
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 唉...你個版住..!!!你甘勁咪又係只係係呢道勁..!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。