<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 唉...你個版住..!!!你甘勁咪又係只係係呢道勁..!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小康 at 2007-5-31 01:58:

呢道勁版住,想問問可以點樣呀?
用柴啩~
真無癮,玩足7 版呀主角都唔蒲頭.............

呀有米主角,我就唔再應酬你喇;我決定左移走嘅post,係改變唔到嘅事實。

至於你"品味獨特",亦係不爭嘅事實。
所以,我物讚你"好衣食"咯,唔係正常人做得到咖~
你咁富貴都可以乜奇形怪狀嘢都擺得入口,咁嘅質素都肯哽仲要話同人分享,我直情話你奇材啦呀"食神"~
老實講,你講到自己咁巴閉真係唔駛上嚟EF 喇,一於自己開個forum post 你d 傑作 post 飽佢啦,加油呀!好行夾唔送~

我鎖你a/c 嘅理由早已經好足夠亦根本無需要同你交待,不過我見你咁好玩,我梗養住你唔ban 住啦,眾望所歸咖;同我曬錢? 小朋友,你以為你好有錢咁又點?咩叫有錢呢?你係汶萊皇帝呀?你自己搵到錢我又無感覺,你靠屋企人我更加無感覺,你話你石頭爆出嚟然後舊石頭日日出銀紙比你駛就話嘆為觀止啫~ 否則咁又有幾了不起?我只係覺得你幼稚同替你父母難過~

我呢,你就梗係唔駛認識啦~ 但我可以同你講:你就不論喺現實世界同網上世界都比較唔起亦無資格同我比較咖喇,更加唔駛旨意會有機會喺我面前耀武揚威,呢一點我百份之一百肯定~ 而且,呢度真係由admin 同我地一班眾志成城嘅會員話事,所以你真係耐我唔何咖~
有本事,求吓你屋企人用十億八億美金收購EF 咯,你買得到我就讚你勁喇~ 日日向西方朝拜你又點話吖~

天外有天人外有人,坐井觀天就叫叻咖喇? 見多d 世面先學人扮啦呀會員仔~

P.S. 乜你set d 價咁低咖? $1000 $2000 月薪?你喺大陸山區生活咖? 有錢人開口埋口問人幾多錢都十萬八萬咁問咖,有錢人字典入面係唔用千位數甚至十位數嘅,你估賓賓去街市買餸呀?

唔理你 lu,機會已經比過你你又唔夠胆搏...........bye bye 啦~
Originally posted by Rated-R at 2007-5-31 14:55:
屌鳩你la,本少爺識大撚把所謂二世祖,...
小弟呢個老朋友,咁耐無見都係咁大情大性,句句到肉~
但我真係見到,呢個老朋友喺呢一刻對我個"撐"字表露無遺........
而其他朋友亦一樣,維護小弟之情不言而喻.......
老友記,一切銘記在心,其他唔多講喇!
garyff20042006
最近下載的附件 (1個月內下載量 = 167.72 M Bytes)
Download Time Forum Subject Filename Filesize
2007-06-01 10:51:19 自拍兵團 [自拍] 27/5/2007 陳法拉 @ 師奶兵團之親子智激鬥 DSC_9842.jpg 219.41 KB
2007-06-01 10:51:19 自拍兵團 [自拍] 27/5/2007 陳法拉 @ 師奶兵團之親子智激鬥 DSC_9787.jpg 192.86 KB
2007-06-01 10:51:18 自拍兵團 [自拍] 27/5/2007 陳法拉 @ 師奶兵團之親子智激鬥 DSC_9773.jpg 194.68 KB
2007-06-01 10:51:17 自拍兵團 [自拍] 27/5/2007 陳法拉 @ 師奶兵團之親子智激鬥 DSC_9732.jpg 229.12 KB
2007-06-01 10:51:17 自拍兵團 [自拍] 27/5/2007 陳法拉 @ 師奶兵團之親子智激鬥 DSC_9716.jpg 250.98 KB
2007-06-01 10:50:19 自拍兵團 [自拍]陳法拉「潮爆煲呔迎父親節」@荷里活廣場 IMG_6200.jpg 802.22 KB
2007-06-01 10:50:01 自拍兵團 [自拍]陳法拉「潮爆煲呔迎父親節」@荷里活廣場 IMG_6185.jpg 670.6 KB
2007-06-01 10:50:00 自拍兵團 [自拍]陳法拉「潮爆煲呔迎父親節」@荷里活廣場 IMG_6178.jpg 820.68 KB
2007-06-01 10:50:00 自拍兵團 [自拍]陳法拉「潮爆煲呔迎父親節」@荷里活廣場 IMG_6183.jpg 848.61 KB
2007-06-01 10:50:00 自拍兵團 [自拍]陳法拉「潮爆煲呔迎父親節」@荷里活廣場 IMG_6184.jpg 708.65 KB
2007-06-01 10:49:30 自拍兵團 [自拍]鍾嘉欣「意大利節」@又一城 IMG_6270.jpg 695.2 KB
2007-06-01 10:49:30 自拍兵團 [自拍]鍾嘉欣「意大利節」@又一城 IMG_6269.jpg 706.96 KB
2007-06-01 10:49:29 自拍兵團 [自拍]鍾嘉欣「意大利節」@又一城 IMG_6314.jpg 709.77 KB
2007-06-01 10:49:29 自拍兵團 [自拍]鍾嘉欣「意大利節」@又一城 IMG_6309.jpg 682.72 KB
2007-06-01 10:49:27 自拍兵團 [自拍]鍾嘉欣「意大利節」@又一城 IMG_6247.jpg 733.12 KB
2007-06-01 10:49:27 自拍兵團 [自拍]鍾嘉欣「意大利節」@又一城 IMG_6220.jpg

唉..............失望!
仲以為佢係舅父波有命無運,原來只係常在德...............
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-1 19:25:
死咸蟲唔靚都唔D/L..........
又唔見你 post 能返D靚女上黎!!!

連我都唔能撐你呀~
死淫賤打J二世祖!!!
你咪咁話呀"食神"啦~
佢 post 嗰d "動物"都好有風格咖,尤其係佢真係乜都擺入得口仲同其他人話好味,有衣食得嚟仲不知幾有勇氣!
又有勇氣又有錢,揾佢做"勇者王"就啱,個 golden hammer 襯哂佢咖~~~

呀祖哥可以咁短日子有咁多花名,人氣堪稱一絕!
見字請速回覆,薄酬~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 唉...你個版住..!!!你甘勁咪又係只係係呢道勁..!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。