<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 窮人休憩處----呀公地方,無得拆咖~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-6-8 09:00 PM:

說完美
美美美
我小你哋喇叭吖!!!
點解個個都走攬晒架?
當初唔知邊幾條能樣雄心壯志話唔想橋底拆咗冇屋住,
所以死哎爛哎房署條 BOY主管開條爛地俾你哋瞓架?
宜家人呢?班能樣呢?

個個都淨係識搵錢啦吓話!
唔能使理我,我屌你老味正仆街 呢個燶鬼咁話啦!
個個都發攬晒達做晒達官貴人,
就由我呢個死乞衣響到乞食咁話啦!!

我屌你老味正仆街7
我屌你老味正仆街9
我屌你老味正仆街西

你地死能哂係邊 有條契弟搵你呀

放心仲有我係度屌你
Originally posted by belibala at 11-6-2007 09:55:
我屌你老味正仆街7
我屌你老味正仆街9
我屌你老味正仆街西

你地死能哂係邊 有條契弟搵你呀

放心仲有我係度屌你
你咪係 BOY主管隔離嗰個淫賤索爆女祕書???

乜咁能好人黎探我呀??

咁你知唔知我係邊個先??

我係屌你老味正仆街臭化系呀!!
窮人到此一訓~
Originally posted by 窮人 at 2007-6-12 12:50 AM:
窮人到此一訓~
睇吓有冇值錢野先
Originally posted by d228216 at 2007-6-12 01:14 AM:

睇吓有冇值錢野先
爆格?

點解唔叫埋我?
Originally posted by d228216 at 2007-6-12 01:14 AM:

睇吓有冇值錢野先
Originally posted by belibala at 2007-6-12 01:20 AM:

爆格?

點解唔叫埋我?
你兩條仆街呀, 窮人你地都打主意
Originally posted by belibala at 2007-6-12 01:20 AM:

爆格?

點解唔叫埋我?
殊..........老規舉我巢上面你巢下面, 冇$$就通佢柜
Originally posted by clkgtr at 2007-6-12 01:23 AM:

你兩條仆街呀, 窮人你地都打主意
屌你屎忽, 甘L遲架, 快d幫手望下有冇人
冇人就幫手巢野, 有5部LG Shine喎聽講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 窮人休憩處----呀公地方,無得拆咖~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。