<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 窮人休憩處----呀公地方,無得拆咖~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by clkgtr at 2007-6-2 10:17 PM:

一千幾百啫
未必輸ga
Originally posted by 神經佬 at 2007-6-3 12:03:
好坦白講,如果吹魚缸d 水其實應該去[股票區]開個chat room,我真係唔想成日講股票搵錢 d........我平時仲未聽夠講夠咩?咁樣話我上EF 又有乜謂呢?開個[股票區]為乜呢?[頑童俱樂部]又有乜意思呢?依家[頑童俱樂部]已經開始變質唔再係為開心作樂而出現,我真係無眼睇.........
我開始見到有部份人鍾意借chat room 去約其他出去 show off 自己財富,亦有人鍾意借機會去巴結人,大搞小圈子........EF 變成有咁多雜質,我真係只有慨嘆。
本來,我打算臨走之前晚同大見一次面,包括蕭灑哥.......大家好好飲番一晚,但依家我真係無呢份心情........因為已經再無意思。  

我諗,呢度真係再無值得我留戀。
Originally posted by 癡線佬 at 2007-6-3 13:00:

為乜因為d敢既野,
臨走前搞到咁唔高興。
頑童係你一手創造既地方
就因為依d野,而令你對EF冇晒留戀,值唔值得呀
EF有雜質,
咪由我地d掃地呀嬸抹,清潔返佢羅
EF 經過咁多波節,
d咁既雜質又唔係第一次見
無謂因依d野,帶著一個不愉快心情離港~

開心d啦~
Originally posted by 白痴佬 at 2007-6-3 19:21:

當初既頑童較為天馬行空,以玩樂/輕鬆及開心為大前提
同現實世界較少扯上關係 ~ 當時真係好好玩

而家既頑童銅臭味越黎越重,以相互擦鞋/吹捧及晒命為大前提
同現實世界息息相關 ~ 頑童的而且確變了質

但神經佬你亦毋須為此而不快
個版路向走成點
始終由主力的活躍所引導
咩野人多自然會行咩路
並非你一人的責任

而我地三條褲亦有責任,難辭其責 ( 小弟之妄斷望癡線佬/死傻佬勿怪 )
於當初此等氣氛未過於澎漲之時
我地遇到此等話題只會選擇逃避/附和或沉默 ( 原因可能有更高級及令人敬佩之會員在內)
如我地有能力/敢於將此等話題帶開或分散
情況或有改善 ( 但我/我地真係唔知可以點做 )

所以真係好懷念 05年尾 ~ 06年中既頑童時光
屌佢老味玩銅臭死遠d 啦~~~
咪阻9 住d 地方搞L 臭呢度呀!
邊件仆街係死傻佬呢?佢無對白咖噃..........
Originally posted by 自由神 at 2007-6-2 10:18 PM:

咁就算數啦!
當買個經驗囉!
買呢D野真係好講經驗
真係有賭都未為輸呀^O^
Originally posted by 窮人 at 2007-6-3 10:53 PM:

只怪你太窮 .....一身銅臭味....招野埋ed烏蠅曱甴

Originally posted by playbr2 at 2007-6-3 11:46 PM:

只怪你太窮 .....一身銅臭味....招野埋ed烏蠅曱甴

我都係咁窮....廢物一個.
Originally posted by 窮人 at 2007-6-3 10:53 PM:

[quote]Originally posted by 神經佬 at 2007-6-3 12:03:
好坦白講,如果吹魚缸d 水其實應該去[股票區]開個chat room,我真係唔想成日講股票搵錢 d........我平時仲未聽夠講夠咩?咁樣話我上EF 又有乜謂呢?開個[股票區]為乜呢?[頑童俱樂部]又有乜意思呢?依家[頑童俱樂部]已經開始變質唔再係為開心作樂而出現,我真係無眼睇.........
我開始見到有部份人鍾意借chat room 去約其他出去 show off 自己財富,亦有人鍾意借機會去巴結人,大搞小圈子........EF 變成有咁多雜質,我真係只有慨嘆。
本來,我打算臨走之前晚同大見一次面,包括蕭灑哥.......大家好好飲番一晚,但依家我真係無呢份心情........因為已經再無意思。  

我諗,呢度真係再無值得我留戀。
邊件仆街係死傻佬呢?佢無對白咖噃.......... [/quote]

我就係嗰個死傻佬啦, 原本無對白既, 不過我非常不滿, 所以自己加對白俾自己 ~~

仲諗住臨走之前可以同你見一次面, 睇吓你靚仔過我有幾多  ~~
大家好好飲番一晚, 俾大家嗰種相逢恨晚既感覺 ~~

點知你竟然為左一己私慾, 另到我地失去左一個可以好齊人, 而又會另大家有一個溫馨 & 深刻回憶嘅晚上
(可以話係香港任何論壇既歷史性時刻) 嘅機會白白流失 ~~

你點對得住 兄弟, 朋友, 安搭, 仇人,
愛人, 情人, 二奶, 三奶,
admin, 各版住, 各版友,  
天地, 老細, 下屬, pub老細, 賣酒妹, witress, 門口食蕉   ................................. 等等 ~~

[ Last edited by Lyon on 2007-6-3 at 11:51 PM ]

老實講,我都唔知有冇份令到你地有d甘既想法如果有就真你sor鳩ry.我亦贊成股票吹水應去"股票區"(所以冇向頑童o個個new post留言).但諗深一層, 炒下野都係我地生活一部份,所以不自覺地響"頑童"度吹多2咀..............
只於小圈子, 我又唔多覺有(我個個都吹下, 所以都唔sure), 不過有時好睇唔個眼有d會員為3幾分就嘈來嘈去..........同埋近排d怨氣好似多左d
唉.....都唔知自己upセ鳩, 都係唔能講啦, 去四圍吹下水屌下人先
屌你
Originally posted by Lyon at 2007-6-3 11:50 PM:

屌佢老味玩銅臭死遠d ...
who is  蕭灑哥
Originally posted by belibala at 2007-6-3 11:52 PM:

不過有時好睇唔個眼有d會員為3幾分就嘈來嘈去
我嗰三隻手指公
Originally posted by playbr2 at 2007-6-3 11:52 PM:

who is  蕭灑哥
好蕭灑嗰個哥哥掛 ~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 窮人休憩處----呀公地方,無得拆咖~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。