<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 窮人休憩處----呀公地方,無得拆咖~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 窮人 at 2007-5-31 02:38:

挑!呢度街邊有乜唔得呀柒頭~~~
唔撚俾問嘢呀依家,我屌,見到你個衰樣就想起屌你老味正仆街7
咁夜都冇靚仔靚女屌既.......
走 lu...........................

屌!
Originally posted by gn00987333 at 2007-5-31 02:42 AM:

咁我咪係皇影
皇影 有咩唔好???
Originally posted by 小小康 at 2007-5-31 02:21 AM:
排隊先、係咪排隊攞綜援嫁?
瞓街呀! 仲攞綜援.............
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-31 02:37 AM:

果然係第八
领導型

我九種型態分佈係全面平均(除左一種偏低之外).....咁姐係話我經過多重歷練整合, 所以我乜人格都有顯性架要捉我路好難架
Originally posted by playbr2 at 2007-5-31 02:31 AM:
屍奶臭仔路過~~~正要去皆市買宋
仆街吖............. 扮完貓扮屍奶??!
揾個涼涼地嘅坑渠蓋瞓下先,唔撚屌你地
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-31 02:42 AM:

唔撚俾問嘢呀依家,我屌,見到你個衰樣就想起屌你老味正仆街7
咁L 多嘢問,去問米吖笨~~~
我係屌你老味正仆街9 呀~~~~
Originally posted by playbr2 at 2007-5-31 02:44:

领導型

我...
現代社會有邊個唔係播
嘈住晒瞓覺,正三八.
3型最愛炫耀,3+8冇錯啦~~
果幾日偏低我知~

[ Last edited by QuiGonJinn on 2007-5-31 at 02:51 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 窮人休憩處----呀公地方,無得拆咖~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。