<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 窮人休憩處----呀公地方,無得拆咖~
返回列表 回復 發帖
屌!~ 原來全部on L 99無賓州!~ 哂9氣!~

去屌你郭將、羅反蕉分好能過!~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 31/5/2007 03:28:
乜能野呀!~ 板住大能哂呀!~ 入黎訓覺!~ 死能開喇!~~~~
屌那媽,俾人捉返去青山一排,出返嚟連橋底都俾人掃鳩埋;行吓行吓嚟L到呢度又撞返d院友、橋友,原來連"屌你老味正仆街7"個細佬"屌你老味正仆街9"都放L埋出嚟,真係夠L哂叠馬,真係高鳩興呀,仆街

[ Last edited by cyc1 on 2007-5-31 at 08:34 AM ]
屋村獨行俠補到!

真係好無天橋底有窮人休憩處
艾都好窮, 想攞綜援~!!!
Originally posted by coolala2005 at 31-5-2007 03:31:
屌!~ 原來全部on L 99無賓州!~ 哂9氣!~

去屌你郭將、羅反蕉分好能過!~~~~
我係曾灶財,乜能事?
Originally posted by 自由神 at 31-5-2007 09:39:
屋村獨行俠補到!
真係好無天橋底有窮人休憩處
比我自我介紹先啦...............

你好,小姓,  .....

.屌你老母正仆街臭化西    !!!!
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-31 12:46 PM:

比我自我介紹先啦..................
前天橋底大皇既後代

成世都係甘過!

成世都係甘過!

成世都係甘過!

成世都係甘過!

成世都係甘過!

成世都係甘過!

成世都係甘過!

Gary他们是可怜的一群有$$$人,又是很危险的一群有$$$人。如果这个社会抛弃他们,他们也一定不会再对这个社会怀有善意。他们随时可能成为城市犯罪的后备军…..

May the mighty god be with them....Amen!

知唔知咩人最惡?係窮人呀!操!!他媽!
本大爺而家黎踩場!吹咩!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 窮人休憩處----呀公地方,無得拆咖~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。