<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 窮人休憩處----呀公地方,無得拆咖~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 窮人 at 2007-6-5 02:20:

屌~~~ 你唔好等出年先嚟?
有無屌柒馬L 條仆街呀?
馬L??佢老味臭化屄仆街杏加橙死老豆條爛柒憨撚崩鳩
馬屄毛佢就有份!!
Originally posted by 窮人 at 2007-6-5 02:32:

今日,辛苦哂你喇。
我無去,但係捐左小小錢比支聯會以表小小心意。
我以為你經濟掛帥添,
唉,去到見到攪到嘉年華咁,
幾廿個大聲公嗌捐錢真係個心屌屌聲.
仲分開十幾個山頭,香港呢班友冇前途架!!
街市賣菜咩,有心自然會捐,cheap撚到,
不過我仍要利用佢地攪事,去到就死死地氣捐

[ Last edited by QuiGonJinn on 2007-6-5 at 03:35 AM ]
Originally posted by gn00987333 at 2007-6-5 02:35:

我接近冇去又冇俾錢
算唔算賤格啊
有心就得啦,唉
Originally posted by gn00987333 at 2007-6-5 02:42:

我去都唔俾錢啊
吹咩
依家又唔係買飛睇演唱會~~一定要俾架咩
Originally posted by playbr2 at 2007-6-5 02:44:

一個恐佈份子支持一群恐佈份子
唉.............................................一群恐佈份子??一群低能兒
Originally posted by playbr2 at 2007-6-5 02:51:

一個低能恐佈份子支持一群低能恐佈份子

Originally posted by gn00987333 at 2007-6-5 02:52:

佢唔係同你byebye呀
Originally posted by playbr2 at 2007-6-5 02:57:

早知你低能........參加埋ed有組職冇勢力既團体活動.....重話要控制人去搞事 , 應該係你先比人控制住 , 之後糊里糊塗撢荷包比錢
無知我幾時有話過要控制人去搞事
Originally posted by playbr2 at 2007-6-5 03:03:

利用ㄚ馬........我偏吾寫利用

控制...控制...控制....你比人控制~~~
姬姥,三型加八型人,
唔好再用呢樣嘢講笑好冇?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-6-5 03:06:

姬姥,三型加八型人,
唔好再用呢樣嘢講笑好冇?
ok,你話控制就控制啦,
冇咩分別
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 窮人休憩處----呀公地方,無得拆咖~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。