<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 掟開鏢者請進~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hamsubboy at 2007-6-21 19:24:
記住, 剛剛玩鏢, 唔需要試太多"...
通常都係買翼多,因為易爛

有呀,不係掟鏢果隻手囉,唔係兩隻喎,點解會咁既

[ Last edited by 左輪仔 on 2007-6-22 at 01:17 AM ]
Originally posted by 左輪仔 at 2007-6-22 01:13 AM:

我諗我用既應該係中杆黎喇,你用26gram仲重既
26gram 針鏢,唔係膠鏢.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by 左輪仔 at 2007-6-22 01:16 AM:

通常都係買翼多,因為易爛

有呀,不係掟鏢果隻手囉,唔係兩隻喎,點解會咁既

[ Last edited by 左輪仔 on 2007-6-22 at 01:17 AM ]
哈哈! 呢d係好多鏢手的問題,.............原因有幾種:
1) 用死力掟鏢. 驚死枝鏢插唔實個板, 下下大大力...........好似健身舉鐵, 肌肉疲勞, 一定會痛.
2) 飲醉左仲掟, 因為想枝鏢fly得直d, 下下大大力.

如果想唔痛, 改下出手.
or 你請我飲酒, 我真人示範.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2007-6-22 02:07:

哈哈! 呢d係好多鏢手的問題,........
咁可能係飲多左,想攞返直d鏢既問題喇,
因為有時飲多左幾杯,好多鏢都係60附近陪迴
而家我出手都冇放到咁盡,一到就收咁囉...

你知啦,出面好興玩31,81嫁嘛,
有次同條女玩,佢加埋掟中41,45都要飲,,
真係痴哂線,好彩最後都贏佢咋
Originally posted by 左輪仔 at 2007-6-22 15:55:

咁可能係飲多左,想攞返直d鏢既問題...
你就好,有女陪你掟鏢

http://www.odiespub.com/3_dart_out_chart.htm

記熟呢個表,咁就更加易贏啦!!!

Originally posted by ronja at 2007-6-22 05:11 PM:

你就好,有女陪你掟鏢

http://www.odiespub.com/3_dart_out_chart.htm

我本人覺得有d分有問題,
例如 147, 144, 141, 139,138,137,136,135, 131, 124, 121, 119, 99, 73, 61.
一 定 會 成 功 。
Originally posted by 左輪仔 at 2007-6-22 03:55 PM:

咁可能係飲多左,想攞返直d鏢既問題...
其實..............出手放得盡唔盡, 唔係main point,....
而係出 鏢唔需要出"真力",..........
好多人掟鏢, 就好似出"暗器", 又快又勁......
但掟鏢隻手應該輕鬆彈出, 而且枝鏢要有"拋物線".
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2007-6-22 19:10:

我本人覺得有d分有問題,
例如 147, 144, 141, 139,138,137,136,135, 131, 124, 121, 119, 99, 73, 61.
http://www.ackis-dart-luckys.de/dart-checkout-tabelle.php

呢個可能好D(但唔係英文)

呢個好在如果第一鏢掟唔中triple or double而只中 single,仲有兩鏢可以補中
Originally posted by ronja at 2007-6-22 07:42 PM:

[url]http://www.ackis-dart-...
Brother ronja, I agree this one is better!
一 定 會 成 功 。
Originally posted by ronja at 2007-6-22 17:11:
你就好,有女陪你掟鏢
咁岩咋,不過條女都幾勁嫁,成日都60,80咁去嫁

你又有資料俾我睇呀,thx~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 掟開鏢者請進~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。