<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 掟開鏢者請進~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hamsubboy at 2007-6-26 18:12:
硬板, YES AR! For me, both stee...
咁又係,對於一個高手黎講,
巳成為一種感覺,之前都有個鏢友同我講過~

不如講下你個朋友間酒吧係邊到開,叫咩名呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2007-6-26 08:00 PM:

咁又係,對於一個高手黎講,
巳成為一種感覺,之前都有個鏢友同我講過~

不如講下你個朋友間酒吧係邊到開,叫咩名呀?
間酒吧叫:
Chill Out,
12/F, The wave,
184 Nathan Road, TST

尖沙咀警署對面

我星期六日一定唔到, 閒日先到.
呢到無高手(自問呢間吧我自己最勁,), 如果你去到見到有個 5呎10吋高, 用公家柴, 飲guinness, 掟bull好準, 果個應該係我.

[ Last edited by hamsubboy on 2007-6-26 at 09:34 PM ]
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2007-6-26 21:23:

間酒吧叫:
Chill Out,
12/F, Th...
真係要搵日去睇下野喇
琴日試下改改掟法,用柔d力度黎掟,真係準左好多,
不過始終都仲未適應,有d都幾飄忽,不過中20既機會大左好多
Originally posted by 左輪仔 at 2007-7-2 02:12:
中標~
Originally posted by 左輪仔 at 2007-7-2 02:12 AM:
Really? 希望你真係領悟到.
好多鏢手都好硬頸, 明知自己有問題都唔肯改. 所以無進步!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2007-7-2 02:29 AM:

中標~
brother boy, you play darts?
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2007-7-2 02:29:

中標~
爸打拮女你就得咋,拮鏢你掂唔掂嫁

[ Last edited by 左輪仔 on 2007-7-6 at 04:18 PM ]
Originally posted by hamsubboy at 2007-7-2 07:37:

Really? 希望你真係領悟到.
好多鏢手都好硬頸, 明知自己有問題都唔肯改. 所以無進步!
有不足既,當然要改良啦
都唔奇既,呢D我都見唔少,
有好多人都係企左掟右,
企右就掟左,但係唔識去企準個位喎
Originally posted by 左輪仔 at 2007-7-6 04:18 PM:

有不足既,當然要改良啦
都唔奇既,呢D我都見唔少,
有好多人都係企左掟右,
企右就掟左,但係唔識去企準個位喎
其他人企左掟右, 企右就掟左, 我唔夠膽講ARM NG ARM......
我本人就以右腳做重心腳, 腳跟同紅心成90度直線. 右腳腳尖向左30度.....注意係腳跟, NOT腳尖, SO I 企位左少許. 身體稍微向前傾.

其實係你企得最舒服 IS OK!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 掟開鏢者請進~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。