<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 救救可憐的牠們
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-2 03:12 PM:

明白晒la
其實我琴日已經留左言
希望你會比到一世既幸福佢la

可能我同籃籃冇緣
因為佢一直都冇E我,不過籃籃真係好Q,真係想養佢
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-4 07:00 PM:
可能我同籃籃冇緣
因為佢一直都冇E我,不過籃籃真係好Q,真係想養佢
冇聯絡方法咩@@?
多數d人都留自己e-mail等覆wo~
你試留e-mail黎下^.^"
Originally posted by OntevHui at 2007-6-5 12:01:

冇聯絡方法咩@@?
多數d人都留自己e-mail等覆wo~
你試留e-mail黎下^.^"
佢覆左我la
佢又出錢又出力,,lee個世界原來仲有好人
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-5 05:46 PM:

佢覆左我la
佢又出錢又出力,,lee個世界原來仲有好人
wa我好感動呀~
佢比過個呀伯踢過
我一諗起就想喊
希望佢唔會咁而驚左人la..唉
要比幸福佢呀>_<
Originally posted by OntevHui at 2007-6-5 22:54:

wa我好感動呀~
佢比過個呀伯踢過
我一諗起就想喊
希望佢唔會咁而驚左人la..唉
要比幸福佢呀>_<
你冇去睇過藍藍最新D相咩
佢去睇E生好Q啊,真係超超超超可愛

[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-5 at 11:53 PM ]

500 x 375 PIXEL下載

500 x 399 PIXEL下載

岩岩睇完la~唔知最後
會唔會係你養藍藍呢~
到時講我知丫^^~
她似'導肓犬小Q'嗎?? 其實她是一隻唐狗囡囡,本應有7兄弟姊妹,被媽媽好好收藏、照顧. 但不幸地, 她的其他兄弟今天全被捉狗隊捉去,應該是一些十分不喜歡小狗的人投訴吧!! 眼見只剩下囡囡一個,真的十分害怕她明天也會被捉走. 於是於今天帶走了她, 現放於朋友家中暫養,但由於暫養者只能照顧2星期,2星期後若無人領養,只能無奈地送她到愛協.

唐狗囡囡, 約一個月大, 已可食浸糧

雖然她不是名種狗, 但也很可愛, 可以給她一個溫暖的家嗎??

領養條件 : 年滿18歲 ,住址證明及一顆愛心

有意請電郵至 : [email protected]

320 x 240 PIXEL下載

320 x 240 PIXEL下載

點解宜家世界D人會變到冇晒愛心!
籃籃我唔可以養LA,因為佢話自己養番!
今次我都會試試睇下有冇緣份!
我想知道佢地住係邊啊
點會有捉狗隊去捉狗BB架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 救救可憐的牠們

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。