<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
小第岩岩加入!請多多指教!

青年人vs阿美利加納泰 大1.65
彭美拉斯vs高士路 大1.53
山度士vs哥連泰斯 大1.8         5x1$200
帕拉拿vs聖保羅 細1.78
華斯高vs富明尼斯 大1.68

波膽3x7 $10一注
華斯高vs富明尼斯 2:2 12賠
彭美拉斯vs高士路 2:1 8.5賠   
青年人vs阿美利加納泰 2:2 14賠
華斯高vs富明尼斯 和3.45
青年人vs阿美利加納泰 和3.55
彭美拉斯vs高士路 主1.57

3串1$30
今日合共買左$300

[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-3 at 07:18 PM ]
好慘啊全部輸晒
輸左300分同輸左$300啊
第9場諗住半場都1:1啦,應該好大機會2:2,點知1:1完場
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-4 11:54:
排名        玩家        投注策略   ...
嘻嘻!你夠叫坐力姐
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-4 13:25:

你話俾我聽點計喇

我有$300 o既話我實買晒落青年人度
我見隊<阿美利加納泰>上次作客贏3:2所以米諗佢會和波囉,點知佢地今次輸到大大鑊
嘻嘻!!不如我都跟你買返多少先
國際體育會VS紐迪高 讓球主客和>>客勝2.4賠$1000
Originally posted by chrislovegill at 2007-6-4 18:46:
又係時候買番多少~哈哈

星期一1 主...
好野喎有見地喎
國體會今季主場唔知點解咁差!
仲有個盤又鬼喎,主隊讓波水位居然一樣,點解唔買下盤喎
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-4 19:26:
師奶之終極搏...
哈哈!你大包圍喎
Originally posted by chrislovegill at 2007-6-4 19:07:

買下盤之餘,搏埋個仲好分o既和....hehe
本應我都諗住買和波搏好分,但係驚國體會一個唔好彩輸Q左比紐迪高就慘LA,所以買-1安全D(我真係o係馬會落左注架)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。