<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-27 00:24:

冇!有就你~~
我問下姐
有人叫我幫佢買個和,但係我點計都係主場贏,所以我想受左我朋友個$500
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-27 00:36:

有就硬你.......:dro...
我查過玻利維亞上一次都踢得唔係差,所以驚佢地好好彩會攞到一分!
過關2x1 $400
烏拉圭vs秘魯 讓球主客和 客勝@2.05賠
委內瑞拉vs玻利維亞  和波@3.6賠
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-27 01:03:

改左, 不過諸多阻滯之下, 一定唔會贏勇勇
未必啦!!
我決定買 委內瑞拉vs玻利維亞  和波,得我一個人買佢地和波,我一個人又點會夠你地咁多人打啊
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-27 01:07:

係呀, 全世界睇好主隊, 你依400...
祝你好運
你要同全世界過唔去
我已經買400驚贏得多你地會冇心機去追我啊
我睇住委內瑞拉vs玻利維亞和波開飛係3.7賠,轉頭落到3.35賠,宜家上返3.6賠!
有d古怪,所以我買和波,不過都係唔敢去馬會下注
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-27 01:26:

馬會依排成日做錯野架啦, 睇番625就知咩事啦
睇下聽朝有冇金執先
我今日冇咩野信心,冇去到馬會下注,淨係o係EF下注
Originally posted by jimjim12 at 2007-6-27 01:20:
再接再勵,和和和~~

...
我撐你
你條飛中左8成
好彩琴日中返2552唔係真係比ED過我頭
車仔係唔會贏到曼聯
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-27 11:22:
排名        玩家           今日投注...
我都話左第4場D飛有古怪架啦,上落唔大
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。