<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-4 19:35:

因為我唔識...........
驚輸...........
咁都好啊
贏米就得囉
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-4 19:43:

如無意外我應該會贏盤輸錢..........
米玩啦!!你又主又和又客,點會唔贏喎
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-4 19:52:

冇錯我係乜都有買咁滯..........:...
你中個和波再中個2:2就有錢贏囉
我都係買和波,大家一齊中囉
PK又輸$1000,就黎輸L死
今日我一定會贏,冇狗理由日狗日都輸
諗一諗先轉頭再落
Lee鑊唔係你死就係我忙!!

土耳其vs巴西 讓球主客和 和波3.5賠
墨西哥vs巴拉圭 讓球主客和 和波3.5賠 2串1$500

土耳其vs巴西 1:2 7.5賠 2:3 25賠
墨西哥vs巴拉圭 2:1 7.5賠 3:2 27賠  2串3$10

首名入球 卡卡5賠 $100

星期二巴西贏1.55
星期二墨西哥贏1.5
星期三英格蘭贏1.2
星期三德國贏1.25
星期三挪威贏1.4
5串1 $320

總共$1000
日本 VS 哥倫比亞(0:0)(0:0)
又比jimjim12中左,比佢帶離左tim!!
Originally posted by jimjim12 at 2007-6-5 23:53:

哩場兩隊都屎波,又係友賽,和波最正路
嘻嘻!我都有買,不過係去馬會買!
Originally posted by jimjim12 at 2007-6-6 00:03:

你咪好囉,我冇買啊
點解唔買啊,你都識講囉真係和左8成架
我仲有D過關tim啊
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-6 00:15:
土耳其[+1] (2.2) x 英格蘭[-1] (1.6) x 海地win (1.7) 3x3 @200
巴西3,4球 (3.6, 5.7) x 巴拉圭細 (1.9) @100
嘻嘻!你同我打對台,我估巴拉圭o個場2:1~3:2,你買個細
Originally posted by ronja at 2007-6-6 00:29:
今日投注:

星期二2
主客和  巴西勝

1.55 x 600分

買大D丫嗎,我包尾都唔驚LA
現在等睇巴西場波,等下等下想訓覺tim
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。