<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
好耐冇落注,一次落5日,合共5000分過關3x1               每注5000分
星期二8場       主@1.75
星期二9場       主@1.68
星期二10場     主@1.57
~5000分~
哩隊PK"西布朗",連輸我2次
上次作客輸1:2我都唔怪佢,但係今次主場都和波,輸L死我喇
Originally posted by mhkk at 2008-2-13 15:48:

呢度5000
你真銀買好多
我真係買左好多
如果唔係都唔會"少"得咁勁啦
Originally posted by mhkk at 2008-2-14 00:26:

你5會真銀刀5000
衰野忙完未
唔係買得好大!買左1000蚊!不過1000蚊都係錢丫
3月都好忙,4月中先得閒!
唔好意思,少左吹水,4月再吹鑊勁!
Originally posted by mhkk at 2008-2-14 05:53:
pk

登地聯 0 - 1 聖美倫
岩岩"乙組仔登地"作客都可以贏2:1啦,我都中左招
哩D盃賽假波多,唔買好過買
唔好意思,我下week唔得閒,一次過買晒6000分
過關4X1             每注6000分(下個星期6日)
星期四1場 客@1.3
星期四2場 客@2
星期四5場 客@1.7
星期四6場 主@1.52
~共6000分~
Originally posted by mhkk at 2008-2-15 01:55:

1000蚊刀唔算買得好大
夠我買幾個月

真係中左聖美倫
早知開個post益兄弟
之前2個post刀衰左

4月我等你
好啊!訓喇!88!
今晚好有信心一野上第一位!
Originally posted by 艾力克 at 2008-2-15 13:32:

輸左最熱o個場
希望依場你唔係因為想嬴多d先加落去啦 (我成日都係咁..e.g.些路迪)
哩期買親過關,都係斷最熱o個場
輸到有d驚
Originally posted by mhkk at 2008-2-18 16:24:
北韓女足 對 日本女足
日本女足4.6
你條L樣!又比你撞中
我買左北韓3:2啊點知倒轉開
我又出場喇!3月第1擊!
弗賴堡 對 緬恩斯   2:[email protected]
1000分
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。